Local

Incredibil! Gafa de proportii a Postei Atlassib! O ieseanca a fost pacalita

Publicat: 30 mart. 2016

@ Aceasta ieseanca nu vrea sa mai auda niciodata de serviciile aceste companii @ Dupa ce o ruda i-a trimis un pachet iesencei, un intreg calvar avea sa inceapa @ Chiar daca astfel de metode sunt practicate des de catre romanii plecati in alte tari, nimeni nu se astepta sa se intample asa ceva

De multe ori, romanii plecati in alte tari aleg sa mai trimita pachete celor dragi, aflati in Romania. Acest obicei nu este de azi, de ieri, ci de ani buni, de aceea unii s-au gandit sa faca o afacere din asta. Astfel au aparut pe piata diferite firme de transport si persoane private care trimit sau aduc din alte tari diferite colete. Asa a procedat si o ieseanca plecata in Spania, care, pe data de 15 martie, a trimis catre Romania doua pachete, cu o greutate de 35 de kilograme. Pentru asta a apelat la serviciile unei companii, mai precis, Posta Atlassib. Teoretic, coletele ar fi trebuit sa ajunga pe data de 17-18 martie, practic ele nu au ajuns nici azi.

„Sora mea mi-a trimis doua colete pe data de 14 martie. Dupa cum spun cei de la firma, ele trebuiau sa ajunga in doua zile, adica pe data de 17. Am asteptat pana pe data de 18, dar nimic. Am sunat la cei de la Atlassib, dar nu am fost lamurita, mi-au spus sa vorbesc cu cei de la Sibiu, cei de la Sibiu mi-au spus sa vorbesc cu cei de la Iasi si tot asa. Sora mea intre timp se interesa in Spania, sa vada ce s-a intamplat cu cele doua colete”, a declarat Maria Postolache.

Pachetele au disparut, la fel si vinovatul

Zilele treceau, iar femeia nu primea nicio explicatie. „Am facut o reclamatie si am inteles ca ar mai fi cateva pachete disparute. Sora mea mi-a trimis haine, incaltaminte si produse cosmetice in valoare de aproximativ 800 de euro. Numai romanii care sunt plecati acolo stiu cat de greu se castiga banii. Am ales sa fac publica aceasta intamplare, pentru ca vreau sa nu mai pateasca nimeni asa ceva. Pachetele au disparut, cine este de vina? A platit transportul pentru ele, este o firma mare, de incredere, nu se poate asa ceva. In plus, nu am primit explicatii, nu stiu unde au ajus acele pachete”, a completat ieseanca. Reporterii BUNA ZIUA IASI au luat legatura cu reprezentantii Postei Atlassib din Iasi. Acestia spun ca mai multe pachete au fost furate din Spania.

„Am primit sezizarea doamnei. Mai multe pachete au fost furate din Spania. La ora actuala se fac cercetari, insa va mai dura. Toate persoanele care nu si-au primit pachetele vor primi despagubiri din partea firmei”, a declarat reprezentantul Postei Atlassib, filiala Iasi. Asadar, dupa cum spune reprezentantul firmei, mai sunt si alte persoane in aceeasi situatie. Pana cand cercetarile nu vor fi finalizate, oamenii nu-si vor primi nici pachetele, nici contravaloarea acestora. Maria Postolache spune ca ii va sfatui pe cei care vor sa trimita pachete in tara sa evite serviciile acestei companii.loading...

Comentarii
  • Acelasi lucru se petrece si in cadrul firmei Touring Euroline Iasi. Pachet plecat din Berlin, ajuns la sediul central Bucuresti, plecat spre Iasi, nu ajunge la destinatar. Angajata firmei preia coletele de la sofer, fara borderou. Firma da din umeri, superiorii de la Bucuresti dau din umeri si toti se grabesc sa despagubeasca expeditorul in limita de 100 euro. Prinde orbul, scoate-i ochii! Acesti escroci dau lovitura pagubind si clientii, dar si patronul firmei, care plateste despagubirile. Soferii te cheama la parcarea de la Billa ca sa iti dea pachetul, ca si cum ei ar avea atributii de eliberare de colete catre clienti: Nimeni nu ii intervieveaza pe soferi, nimeni din firma nu stie, nu ii priveste nu dau socoteala: Expeditorul se multumeste cu 100 de eu si renunta pe viata la orice relatie cu Touring Euroline! Iata ca si Atlassibe practicva jaful din coletarie. Inseamna ca e o practica si deja e o gasca de hoti.

  • si undei gafa?stiri de stiri gen bzi, daca sa u furat sau cine stie.cert ca din reportajul asta am inteles totul adica? nimic. halal reporteri :)))))

Adauga un comentariu