National

INCREDIBIL! Iata cate carti a scris Dan Diaconescu in 3 luni de inchisoare

Publicat: 05 iun. 2015

Oltenii au imaginea incetatenita a unor persoane care vorbesc foarte repede. Dan Diaconescu, alias DD, oltean din Caracal, da dovada ca poate scrie aproape  la fel de repede pe cat vorbeste. Aflat in inchisoare pentru savarsirea unei pedepse de 5 ani si 6 luni pentru santaj din luna martie, parintele spiritual la OTV a scris deja 2 carti. Este cunoscut faptul ca lucrarile stiintifice publicate le scurteaza detinutilor pedeapsa pe care o au de executat.

”Da, scrie. A scris deja. Are pana acum doua carti scrise pe care se pregateste sa le publice. Doua carti-surpriza. Despre politica, dar si alte dezvaluiri in stilu-i caracteristic. Nu stiu sa va spun titlurile, il las pe el sa va faca o surpriza”, a declarat liderul PPDD Simona Man.

Man a spus ca Dan Diaconescu se considera nevinovat: „El se considera nedreptatit prin tot ceea ce i se intampla. Si opinia publica trebuie sa inteleaga faptul ca sunt foarte multe lucruri in neregula cu ceea ce s-a intamplat in cele doua denunturi care s-au conexat la un moment dat in acest dosar. Nu este in regula cu ceea ce s-a intamplat, cel putin din informatiile pe care noi le avem, din toate interceptarile telefonice de la dosar pe care Dan a putut sa le audieze. El spune ca nu exista niciun capat de ata care sa duca spre aceasta sentinta pe care el a primit-o. Eu am o mare durere in suflet pentru ca, daca se va dovedi ca este nevinovat, cine va plati sau cum va plati cel care i-a dat aceasta sentinta nedreapta din punctul nostru de vedere? Eu nu voi comenta niciodata o decizie a instantei, pentru ca nu am dreptul, dar ma intreb: reparatia morala cine si cum o va face?”.

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au judecat marti si au respins ca inadmisibila o plangere depusa de Dan Diaconescu prin care acesta contesta regimul de detensie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 5 ani si 6 luni inchisoare pentru santaj. Dupa ce a fost condamnat definitiv in luna martie, Dan Diaconescu a fost incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde o comisie a decis ca el sa execute pedeapsa in regim inchis.loading...

Adauga un comentariu