Magazin

INCREDIBIL! Iata cum isi facea rost de bani o studenta la Medicina!

Publicat: 30 sept. 2013

O studenta facea bani prin metoda „Accidentul“. Fata a fost prinsa in flagrant dupa ce a incercat sa pacaleasca cu 8.000 de lei un barbat.

O studenta in anul II la Facultatea de Medicina din Craiova a fost prinsa in flagrant cand a incercat sa pacaleasca cu 8.000 de lei un barbat caruia ii promisese ca ii va scapa fiul de inchisoare. Ea s-a dat drept avocat promitand ca pentru aceasta suma ii va scapa baiatul de consecintele unui accident provocat in Franta. Din fericire, barbatul si-a dat seama ca este vorba de o escrocherie si s-a dus la politie.

Judecatorii au emis pe numele studentei mandat de arestare pentru 29 de zile pentru acuzatia de inselaciune.

Potrivit Romania TV, anchetatorii au stabilit ca studenta a mai inselat prin aceeasi metoda si o alta persoana, de la care a obtinut suma de 1.900 de lei.

Peste 700 de inselaciuni prin metoda „Accidentul” au fost inregistrate de Politia Romana de la sfarsitul anului 2012 si pana in luna iulie a acestui an. Politistii au atras atentia asupra faptului ca metoda de inselaciune cunoscuta sub numele „Accidentul” a devenit un adevarat fenomen.

Conform anchetatorilor, majoritatea celor care practica metoda „Accidentul” sunt detinuti care suna din puscarie diverse persoane in varsta, pe care le anunta ca o ruda de-a lor a suferit sau a comis un accident grav si are nevoie urgenta de bani pentru a-si rezolva problemele.

Potrivit Mediafax, politistii au atras atentia ca, pentru a culege date despre viitoarele victime, complici ai detinutilor le abordeaza pe acestea sub diferite pretexte si aduna informatii referitoare la familiile acestora.

Ulterior, un detinut contacteaza victima telefonic, se recomanda a fi o ruda apropiata si pretinde ca are urgent nevoie de bani pentru a rezolva problemele create de un accident rutier.

Prezent la eveniment, actorul Alexandru Arsinel a povestit ca, in urma cu aproximativ o luna si jumatate, era sa fie si el victima acestui timp de escrocherie, dupa ce a fost sunat acasa, pe telefonul fix, de o persoana care i-a cerut 15.000 de lei pentru a rezolva o problema legata de un accident rutier grav care ar fi fost comis din vina fiului sau.

„In timpul discutiei mi-am dat seama ca este ceva in neregula si l-am intrebat «Cum ma striga mama acasa?». Atunci a inchis brusc telefonul. Imediat, l-am sunat pe fiul meu care, evident, nu fusese implicat in niciun incident. Am fost apoi cu sotia la politie si am depus plangere”, a declarat Arsinel.

Sursa: rtv.netloading...

Comentarii
  • Cum s… mea nu-i prinde, nu-i intercepteaza nimeni pe astia care suna din puscarii? Si in tarile civilizate sunt ascultate telefoanele care se dau din penitenciare! Stiu ca la noi se introduc ilegal telefoane, dar atunci tb. implementat acel sistem de bruiere in zona puscariilor..

Adauga un comentariu