International

INCREDIBIL! Lovitura DURA pentru George Soros, ce ii PREGATESTE Ungaria

Publicat: 11 ian. 2017
1
Orice organizatie a societatii civile care primeste finantare de la miliardarul George Soros ar trebui ‘alungata’ din Ungaria, a afirmat marti un vicepresedinte al partidului de guvernamant Fidesz, potrivit Reuters.
Premierul ungar Viktor Orban a fost criticat in tara si in strainatate pentru campania sa impotriva organizatiilor non-guvernamentale, care a inceput in 2014, a implicat zeci de ONG-uri si a durat mai mult de un an. Nu au fost descoperite nereguli. Orban a spus ca organizatii ale societati civile primesc fonduri straine pentru a „coordona fluxurile de refugiati si pentru a impulsiona imigratia”.
Szilard Nemeth, vicepresedinte al Fidesz, a spus intr-o conferinta de presa, conform site-ului televiziunii HirTV, ca Soros „dirijeaza marele capital global si corectitudinea politica spre Ungaria” si ca ONG-urile pe care le-a finantat el s-au amestecat in politica.
„Aceste organizatii trebuie impinse inapoi cu toate instrumentele disponibile. Si cred ca trebuie alungate, iar acum, odata cu alegerea noului presedinte (al SUA, Donald Trump — n.r.), conditiile internationale sunt potrivite pentru acest lucru”, a afirmat Nemeth, conform unei inregistrari video postate pe site-ul HirTV.
Comentarii
Adauga un comentariu