Eveniment-Social

INCREDIBIL! Mai multi tineri din Iasi surprinsi ca-si faceau nevoile in public

Publicat: 09 iun. 2014

Bunul simt pare sa fie o raritate in randul tinerilor din Iasi care, din teribilism, fac tot felul de lucruri doar sa incalce normele de convietuire sociala. Astfel de situatii se intalnesc constant in zona cluburilor de noapte de pe bulevardul Stefan cel Mare, acolo unde grupurile de tineri si-au facut de cap si weekendul trecut, unii dintre ei provocand scandal sau chiar facandu-si nevoile fiziologice in vazul tuturor. In perioada 06–08 iunie, au fost aplicate 212 sanctiuni contraventionale în valoare de 24.565 lei.

Citeste si: Razbunare interlopa! O tanara acuza ca a fost rapita si obligata sa se prostitueze – UPDATE

„Dintre acestea, 61 au fost aplicate conform Legii 61 din 1991, republicata, ca urmare a actiunilor desfasurate în cartierele din municipiul Iasi si cluburile din zona centrala. În acest sens, s-a avut în atentie respectarea normelor de convietuire sociala, ocazie cu care persoanele depistate în timp ce tulburau linistea publica, provocau scandal, consumau alcool sau îsi satisfaceau necesitatile fiziologice au fost sanctionate contraventional cu amenzi cuprinse între 100 si 1.000 lei”, a declarat Daniel Ungureanu, purtator de cuvant al Politiei Locale Iasi. De asemenea, alti 45 de ieseni au fost amendati pentru ca au aruncat gunoaie pe domeniul public sau au distrus mobilierul stradal.

Citeste si: Deputatului Oajdea i s-a indeplinit visul de a deveni primar. Iata zona in care-si exercita atributiile – FOTOloading...

Comentarii
  • Extraordinar…de necrezut…cum poti sa fii atat de nesimtit sa iti faci nevoile prin boscheti cand ai la tot pasul WC-uri…E drept, sunt foarte bine camuflate si tre’ sa le cauti oleaca..dar totusi…e chiar culmea tineretul din ziua de azi.

  • Da oameni buni sa faca mai multe wc ca omul face si el pu unde poate dar unde sa te duci…………solutia cu cat mai multe wc un oras curat no bine va salut !

  • Da este de neacceptat sa vezi cum sub Podul Ros oamenii asi fac nevoile, dar se pune intrebarea : DECE sta inchis VC ul din zona ??? Dece nu se fac mai multe VC.uri ?? publice

Adauga un comentariu