Actualitate

INCREDIBIL! MII DE IESENI nu vor mai cumpara din acest supermarket dupa ce vor vedea aceste poze – FOTO

Publicat: 19 mart. 2017
O femeie a postat cateva poze facute in supermarketul Auchan din Iasi, in grupul „Esti din Iasi daca…” in care se vede faptul ca, recipentul in care se afla cateva produse de patiserie, nu respecta normele de igiena.
Clienta a declarat ca a fost in acea zona cu intentia de a cumpara cateva ceva, dar dupa ce a vazut faptul ca printre produse misuna gandacii, a renuntat la idee. 
Buna ziua , azi am fost la Auchan si am vrut sa cumpar cate ceva de pe la brutarie , uitati-va imaginile nu mai au nevoie de comentarii” a declarat femeia, intr-o postare pe grupul iesean „Esti din Iasi daca…”

DREPT LA REPLICA:

Ca urmare a articolului publicat in ziarul dumneavoastra, in data de 20.03.2017, in care este prezentat un incident din Magazinul Auchan Iasi, dorim sa facem cateva precizari:
Un client Auchan a semnalat, in data de 19 martie 2017, pe pagina unei comunitati virtuale, existenta unei neconformitati la raionul de patiserie – vrac, din cadrul Magazinului Auchan Iasi. Clientul nu a informat reprezentantii magazinului, acestia afland ca exista o suspiciune , din mediul online. Suntem in curs de cercetare a conjunctuii care a generat aceasta situatie. Ca prime masuri pentru protejarea sigurantei alimentare a clientilor nostri s-a procedat la retragerea produselor aflate la raft si igienizarea, inclusiv dezinsectia raionului de patiserie, a laboratorului de productie si a depozitului magazinului. De asemenea, a fost realizata o verificare a stocului de materii prime utilizate la fabricarea produselor de patiserie. In urma controlului nu au fost constatate abateri de calitate. Mentionam ca Auchan respecta calendarul dezinsectiilor planificate, conform slocitarilor legale in vigoare. Mai mult, din ratiuni de preventie, o dezinsectie suplimentara va fi repetata in aceasta noapte. Ne exprimam regretul pentru acest incident izolat si dorim sa-i asiguram pe clientii nostri ca siguranta alimentelor pe care le comercializam reprezinta o prioritate pentru noi. De asemenea, precizam ca toate sesizarile pe care le primim de la consumatori sunt tratate cu cea mai mare seriozitate.
Auchan Retail Romania

 

Comentarii
  • Acum nu mai este nevoie ca reporterul si cameramanul sa isi miste fundul prin oras in cautare de subiecte. Si mai ales pe vremea…Stau la panda pe Facebook si utilizatorii le aduc stirea pe tava…

    • Hei dragilor de la BZI.!!!!Nici macar nu stiti daca e adevarat sau facatura.”Doamna” ce a postat foto lucreaza la Kaufland si e un domn

Adauga un comentariu