Magazin

INCREDIBIL. Pentru EA vine mereu in Romania. Printul Charles a uitat de Camilla – FOTO

Publicat: 26 iun. 2014
Printul Charles s-a plictisit, se pare, de Camilla, mostenitorul tronului Marii Britanii avand o noua pasiune. Este vorba despre o romanca in varsta de 50 de ani, Caroline Fernolend, de origine saseasca. Se pare ca ea este motivul pentru care printul vine atat de des in Romania.

Citeste si Iata ce a facut Printul Charles in penultima zi petrecuta in Romania. Sigur nu va uita asta – FOTO

Caroline Fernolend coordoneaza, in cadrul fundatiei „Mihai Eminescu Trust„, un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Printul Charles, fiul reginei Angliei, este patronul spiritual al fundatiei infiintate in anul 2000, venind aproape in fiecare an in tara noastra.

De fiecare data, Charles vine fara sotia sa, Camilla Parker Bowles. El este intampinat mereu de Caroline, ce il insoteste in vizitele pe care acesta le efectueaza prin satele transilvane. Printul, care a primit o casa in Viscri, satul Carolinei, se simte bine in compania romancei, cu care are o relatie speciala, aceasta fiind persoana cu care comunica cel mai mult pe timpul sederii sale in tara noastra, potrivit wowbiz.ro.


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu