Local

INCREDIBIL! Politist batut zdravan in centrul unei comune de langa Iasi, de catre un violator. A necesitat spitalizare

Publicat: 24 oct. 2016
@ Un politist dintr-o localitate ieseana a ajuns pe patul de spital, dupa ce a fost luat la pumni de un violator @ Agresorul a fost arestat preventiv si risca sa-si petreaca cel putin cinci ani in spatele gratiilor, pentru ultraj
 
Un politist a fost lovit puternic cu pumnii in fata, in timp ce patrula, intr-o comuna de langa Iasi. Incidentul s-a produs pe 19 octombrie, in centrul comunei Popesti. Marcel Crisan, în timp ce se afla în fata sediului CEC Bank din satul si comuna Popesti, i-a aplicat doua lovituri cu pumnul în zona fetei agentului Marius Ilascu, din cadrul Postului de Politie Sinesti, aflat în exercitarea atributiilor de serviciu. In urma loviturilor, potrivit certificatului medico-legal, politistul a avut nevoie de 4-5 zile de ingrijiri medicale. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pe 19 octombrie, un echipaj de Politie din care facea parte si agentul Marius Ilascu, in timp ce patrula cu autospeciala din dotare prin centrul comunei Popesti, la un moment dat, in fata unui bar din localitate, l-a vazut pe Marcel Crisan, gesticuland.

Oamenii legii au oprit masina in dreptul acestuia si l-au intrebat ce s-a intamplat. Mai mult, cand au incercat sa-l legitimeze, Crisan a refuzat, injurandu-i pe politisti ca la usa cortului. Vazand ca nu o scot la capat cu scandalagiul, politistul Ilascu a incercat sa-l imobilizeze, pentru a-l duce la sediul Postului de Politie, moment in care a fost lovit de scandalagiu cu pumnii, de doua ori, in zona fetei. Omul legii i-a facut lui Marcel Crisan dosar penal pentru ultraj. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi nu au stat prea mult pe ganduri si l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Procurorii au motivat in rechizitoriu ca privarea de libertate a batausului este necesara, deoarece este un pericol social ce rezulta din insasi modalitatea prin care fapta a fost savarsita, respectiv cu intentie si prin violenta fizica indreptata impotriva unui functionar public care indeplineste o functie ce implica exercitiul autoritatii de stat, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu. Mai mult, inculpatul este recidivist, fiind anterior condamnat atat pentru fapte savârsite cu violenta, respectiv tâlharie si viol, cât si pentru infractiuni contra patrimoniului, ceea ce denota ca nu a dat pâna in prezent dovezi temeinice de indreptare ci, dimpotriva, de perseverenta infractionala.

Mai mult, Marcel Crisan nu a recunoscut savârsirea faptei, existând posibilitatea ca, lasat in libertate, sa încerce sa impiedice aflarea adevarului. De asemenea, cu ocazia audierii, nu a avut o atitudine pe deplin corespunzatoare, refuzând sa semneze atât procesul verbal si formularul tipizat in care s-a consemnat ca a inteles, în calitate de suspect, sa se foloseasca de dreptul de a nu da declaratie în cauza. Totodata, a refuzat sa semneze si actele procesuale întocmite in momentul retinerii acestuia. loading...

Comentarii
  • DE ACEST ASPECT SE FACE VINOVATA JUSTITIA ROMANA,DACA LASI LIBERI TALHARI,INFRACTORI CU SUTE DE VMILIOANE DE EUROI LIBERI CE POTI SA CERI DE LA CEI CARE TE VAD? ADICA POPORUL ROMAN?????CAND CREEZI RECIDIVE,A-TI AUZIT DE ASTEA? ATUNCI CE POTI SA VEZI????PORCURORI DIN TOATA TARA UNITIVA??????????PARDON PROCURORI,,,,,CAND FACI INTELEGERI CU INFRACTORIII CUM TE NUMESTI????????????TE NUMESTI COMPLICI SI FAVORIZAREA DE INFRACTORI ASTA TE NUMESTI,CAND FACI BARA BARA CU INFRACTORII,ASA TARA DE ROMANI ASA CONDUCERE ASA SISTEM,SPER SA VINA BUMERANGUL PESTE VOI .ADICA STITI CE ESTE AIA? NU?SE VA INTOARCE IMPOTRIVA VOASTRA PORCURORI DE DOI LEI,CU FACULTATI LA SECOND HAND.ASA SA STITI.

Adauga un comentariu