National

INCREDIBIL! Politist catre sofer: „Vin peste tine in casa” – VIDEO

Publicat: 09 sept. 2016
1
O discutie aprinsa a avut loc pe 3 septembrie, in localitatea Sanduleni din judetul Bacau, intre un politist si un bacauan. Marius, soferul autoturismului oprit, a efectuat o depasire neregulamentare pentru care a fost oprit si sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pentru 60 de zile. Soferul a declarat pentru Bacau.net ca sotia sa s-a rugat de politist sa nu-i ia carnetul sotului, intrucat acesta isi va pierde serviciul in Italia.
Plecam cu familia catre Italia , am facut o depasire neregulamentara si am fost sanctionat cu amenda contraventionala si suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile. Nevasta mea s-a rugat de politistul care ameninta sa-mi lase macar permisul de conducere intrucat imi  voi pierde serviciul de sofer in Italia. Politistul recalcitrant ne-a adresat cuvinte urate si ne-a amenintat, spunandu-ne ca o sa ne execute pe toti. Stau si ma intreb omul de rind chiar nu are nici un drept in Romania?” ne-a declarat Marius
In filmare politistul spune ca ar fi fost injurat de catre familia soferului. Al doilea politist, se comporta exemplar si ii explica cu calm soferului ce poate sa faca pentru a-si recapata permisul.
Sursa: www.bacau.net
Adauga un comentariu