National

Incredibil! Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica, a fost reales în funcție

Publicat: 28 sept. 2020
Incredibil! Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica, a fost reales în funcție
Incredibil! Primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica, a fost reales în funcție

Traian Ogâgău, primarul filmat în timp ce își umilea fiica, a fost reales în funcție pentru un nou mandat la Primăria Sângeorz-Băi. Primarul a transmis, live pe Facebook, momentul în care a aflat că va fi primar pentru încă patru ani.

„AM ÎNVINS DRAGII MEI SÂNGEORZENI!!! Vă mulțumesc pentru implicare și susținere tuturor sângeorzenilor!”, a scris Traian Ogâgău pe Facebook.

Primarul a filmat momentul în care îşi umileşte propria fiică

Primarul PNL din Sângeorz-Băi filmează clipele în care acesta îşi umileşte propria fiică. Traian Ogâgău şi-a dezbrăcat fiica şi a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile ridicate deasupra capului. Întreaga întâmplare a durat minute în şir, timp în care fetiţa plângea şi implora să se oprească. Tatăl nu s-a lăsat şi a pus-o pe fetiţa să repete o frază minute în șir:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal

În cazul primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, polițiștii din Bistrița Năsăud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Dosarul privește fapta săvârşită.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Adauga un comentariu