Sport

INCREDIBIL! Rapidul va transfera cel putin 10 fotbalisti pana la startul pregatirilor

Publicat: 05 ian. 2015
1

Dinu Gheorghe face tot posibilul sa tina ascunse numele jucatorilor pe care îi aduce la Rapid. Chiar si asa, însa, au razbatut câteva informatii care contureaza mare parte din lista celor pe care antrenorul Pustai îi va avea la dispozitie.

Citeste si: Dinu Gheorghe: „Discutam cu trei antrenori, Pustai este unul dintre ei”

Primul jucator de care digisport v-a anuntat ca este dorit de Dinu Gheorghe în Giulesti e Dan Nistor, fotbalist care apartine de Evian si a jucat sub forma de împrumut la Pandurii. În câteva zile, francezii trebuie sa dea raspunsul definitiv daca sunt de acord sa-l lase în Grant. O situatie speciala este cea legata de fostii rapidisti Daniel Niculae si Nicolae Grigore, cu care „Vama” a discutat înainte de Craciun. Sosirea ambilor este foarte posibila, pentru ca nu au pretentii salariale exagerate. În schimb, Cristian Sapunaru ar fi solicitat 15.000 de euro pe luna, suma considerata mult prea mare pentru bugetul visiniilor.

Jucatorii cu care Dinu Gheorghe a discutat:

Dan Nistor, 26 de ani – mijlocas central
Marian Cristescu, 29 de ani – mijlocas
Tiago Lopes, 26 ani – fundas dreapta
Constantin Grecu, 26 de ani – fundas stânga
Nicolae Grigore, 31 de ani – mijlocas central
Daniel Niculae, 32 de ani – atacant

În afara celor amintiti mai sus, presedintele „neinstalat” al Rapidului a discutat cu mai multi impresari din ofertele carora va alege pâna pe 17 ianuarie. Noul antrenor al echipei, Cristian Pustai, vine marti la Bucuresti. Programul stabilit de conducere prevede reunirea pe 12 ianuarie, iar dupa o saptamâna de pregatire în tara, echipa va pleca în doua cantonamente în Grecia, între 18-29 ianuarie si 1-13 februarie. Sub contract cu Rapid, portarii Bornescu si Draghia si jucatorii de câmp Coman, Nicolae Vasile, Daniel Pancu, Madalin Martin si Alex Coman. Desi i s-a propus si lui rezilierea alaturi de ceilalti 22 de fotbalisti, Ciolacu nu a semnat despartirea de echipa daca nu se achita integral datoria pe care Rapid o are catre el.

Adauga un comentariu