National

INCREDIBIL! Raportul Romatsa, despre accidentul din Apuseni: RANITII sunt VINOVATI

Publicat: 03 feb. 2014
1

Romatsa a transmis un raport catre Ministerul Transporturilor, in care spune ca vina pentru durata mare a operatiunilor de cautare si salvare, dupa prabusirea avionului cu medici, in Muntii Apuseni, apartine ranitilor, potrivit Romania TV. Mai mult, sefii din Romatsa au spus ca gasirea victimelor nu a durat mult, dupa standardele internationale.

Raportul depus de Romatsa la Ministerul Transporturilor in urma cu o saptamana, contine o serie de justificari pentru lipsa de reactie a companiei dupa accidentul din Muntii Apuseni. Victimele tragediei sunt acuzate ca au intarziat cautarile pentru ca si-au sunat rudele sau organizatii care nu avea atributii in cautarea si salvarea victimelor accidentului.

Citeste si STS protesteaza: „Medicul Radu Zamfir nu a transmis coordonatele geografice”

„Imediat dupa producerea accidentului, supravietuitorii au sunat diverse persoane private care, la randul lor, au apelat organizatii fara atributiuni pe linia cautarii si salvarii, ceea ce a creat confuzii in prima jumatate de ora de la accident”, se arata in raportul Romatsa.

Citeste si Marturie emotionanta a preotului care a tinut SLUJBA dupa tragedia aviatica

Mai mult, potrivit aceluiasi document, operatiunea de cautare a victimelor din Muntii Apuseni a durat sub media duratelor pe plan international. „Numai conditiile extrem de vitrege au facut ca aceasta cautare la sol sa dureze mult, dar sub media duratelor unor astfel de misiuni prezentate in statistici de catre publicatiile de specialitate”.

Citeste si Sedinta CSAT. Hartile pentru localizarea avionului prabusit INUTILE – FOTO

Raportul Romatsa este contrazis de un raport al Guvernului, care acuza Romatsa de lipsa de reactie, dupa ce au vazut ca avionul a disparut de pe radare.

Comentarii
  • Gretos! Dupa logica ROMATSA pasagerii avionului ar fi trebuit sa fie morti, pentru ca asa i-ar fi gasit ultrarapid! SINISTRU! AIURITOR! Marele vinovat este PONTA, care,in loc sa stea la TV sau la agape de partid, ar fi trebuit sa coordoneze celula de criza, conform legii din 2004( data de mentorul sau, Nastase)! Va trai cu constiinta incarcata pentru o copila de 23 de ani! Putea sa o salveze si nu a facut-o!

  • Acelasi basist c.e . la ce va mai asteptati om de doi lei comentariu de doi lei facut de el. Ai baut ceva? Te droghezi ? Sau poate esti sub efectul unor medicamente halocinogene si nu-ti dai seama ce spui. Mai baiatule , STS-ul a transmis ca doctorii sunt de vina iar STS-ul e tinut in brate de Base . Poate ca si creierul tau mic si gol poate intelege asta. Si daca tot esti asa de bine pus la punct cu legislatia da si numarul legii din 2004 ca sa o citim si noi. Oricum din 2004 pana in 2014 a suferit o puzderie de modificari dar , basistii citesc ce le convine spre exemplu Levantul ca si seful lor suprem .

  • functionari grasi burtosi ,prosti bita platiti cu 10-20 mii de euro din banii rominilorin fiecare luna pusi pe acele functii pentru ca au lipit afise si au strigat jos basescu , merita cu virf si indesat sa mearga la mititica pe vechiul cod penal in frunte cu mincinosul sef al tarii. asta intr-o tara normala in care justitia isi face corect datoria si nu executa doar comenzi..am ajuns tara de care ride lumea intreaga si ce e mai rau e ca au de ce sa rida. RUSINEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga un comentariu