Eveniment-Social

Incredibil! Scandal cu bataie lunga intr-o institutie ieseana. Disputa la sange pentru un post important de sef

Publicat: 29 iul. 2019
1

@ Un post de conducere de la Aeroportul International Iasi a ajuns sa fie disputat la cel mai inalt nivel @ Un fost sef din cadrul regiei aeroportuare a cerut sa fie repus pe functie cu ajutorul instantei de judecata @ Conducerea institutiei l-a demis pentru mai multe fapte de neglijenta @ Fostul director cere si daune materiale dupa demitere

Situatie extrem de incalcita intr-una din cele mai importante institutii din municipiul Iasi. Totul a plecat de la indepartarea unei sefe din Aeroportul International, Monica Tamara Cozma (fosta Nichitus). Aceasta ocupa postul de director comercial in cadrul aerogarii iesene de ceva vreme, insa in ultima perioada nu si-ar mai fi indeplinit corect atributiile.

In aceste conditii, Consiliul de Administratie al regiei aeroportuare a decis revocarea contractului de mandat, astfel incat conducerea institutiei a luat decizia de incetare a raporturilor de munca. Totul a plecat de la faptul ca Monica Cozma (fosta Nichitus) nu a gestionat corect mai multe proceduri economice, printre care si cea legata de lansarea licitatiei de atribuire a contractului de proiectare si executie a extinderii platformei de stationare a avioanelor si de construire a doua cai de rulare. Procedura a fost intarziata, lucru pe care cei din CA nu l-au agreat.

Mai mult, aceasta nu a gestionat niciun proiect legat de planurile tarifare de la aerogara, astfel incat conducerea institutiei nu a mai stat pe ganduri si a decis revocarea acesteia din functie. Nemultumita de decizia luata de conducerea Aeroportului International Iasi, fosta directoare economica a deschis mai multe actiuni in instanta.

Zilele trecute, aceasta a dechis o actiune la Tribunalul Iasi (4557/99/2019), in care a solicitat anularea hotararii privind revocarea contractului de mandat. Aceasta a chemat in instanta atat Consiliul de Administratie al Aeroportului International Iasi, cat si conducerea regiei aeroportuare, dar si Consiliul Judetean Iasi, autoritatea care gestioneaza activitatea aerogarii. Pe rolul Judecatoriei Iasi exista un dosar asemanator (21326/245/2019), prin care aceasta cere anularea actului administrativ, dar si plata unor daune.

Vezi si: Dezvaluiri incredibile! Angajati terorizati la Aeroportul Iasi

Nu e prima plecare. Oamenii lui Bodea s-au retras singuri

Dupa plecarea directorului Alexandru Anghel din fruntea aerogarii iesene, Monica Cozma a indeplinit pentru o vreme functia de sef interimar al regiei. Dupa concursurile ce au dus la ocuparea noilor posturi, femeia s-a intors pe functia de director economic. Ea a fost la aeroport si in timpul mandatului lui Marius Bodea, actual deputat in Parlamentul Romaniei. Aceasta a facut echipa cu Cecilia Insuratelu, cea care a ocupat postul de consilier juridic si care a fost adusa la aeroport la presiunea lui Bodea, dupa ce fusese condamnata pentru conflict de interese pe vremea cand era la Prefectura Iasi. Si Insuratelu a plecat de la Aeroportul Iasi in urma cu cateva saptamani. Insuratelu a plecat de buna voie de la aeroport, ea fiind cea care a cerut desfacerea contractului de munca. In locul Monicai Cozma, pe functia de director eonomic a fost numita temporar Nicoleta Alexandrescu, sefa serviciului de contabilitate de la aerogara. Si aceasta este o angajata cu state vechi in cadrul R.A. Aeroportul International Iasi.
Comentarii
  • Dna.MUNI VA ROG SA VA ADUCETI AMINTE CAND IMPREUNA CU UN GRUP DE NESIMTITE AU AJUNS LA CONCLUZIA CA VENITUL LA SERVICI LA ORA 9 CA STATUL TOATA ZIUA LA CAFELE SI TIGARI CA MODUL DV DE A VA UITA LA CEI DIN OPERATIONAL CARE VA ADUC BANI DE ,,,SUNTETI BIROCRATE NU STITI UNELE SA RASPUNDETI LA SALUT,,, ACOLO FORMASE MUNI O SURSA DE PLOSNITE ,,,MUNI STAI ACASA SI AR TREBUI CONTROL LA AEROPORT. SE FURA ….

  • Adevarul 90 la suta din personal nu regreta pe anumite persoane ,datorita caracterului infect, 9 la suta se bucura de necazul unor persoane deoarece acele persoane au fost in razboi cu ele sau au fost tradate ,,,,iar unu la suta plang e vorba de codoase care mergeau si duceau vorba o stie o lume intreaga, o alta care afost bagata pt o perioada la birou si apoi a plecat o schija care avea fct de a sterge la fund pe unele persoanne,asa ca asta e realitatea.PACAT AU PLECAT SI OAMENI BUNI.

Adauga un comentariu