Actualitate

INCREDIBIL! Seful Consiliului Judetean se teme de un boschetar – VIDEO

Publicat: 13 dec. 2012
1

In Consiliul Judetean Iasi vor fi montate camere de supraveghere. Decizia privind securizarea cladirii nu a fost luata de ieri, insa a fost intarita de un episod hazliu. Seful CJ, Cristian Adomnitei, s-a speriat de un boschetar care se aciuase pe langa institutie, in zona garajului. De atunci, decizia privind montarea aparaturii la intrarea in institutie si pe holurile din interior a devenit vitala. „Facem transformari in Consiliu, facem securizarea cladirii. In viitor vom face acele cartele magnetice pentru intrarea si plecarea in consiliu. Nu va mai fi niciun pontaj sau amprente. Era neelegant si dezumaniza activitatea institutiei. De aceea am pus camere video. Am vazut intr-o seara la intrarea de la garaj, o persoana fara adapost si care se lipea de usa. L-am fugarit, dar eu nu sunt primul politist al judetului”, a spus Cristian Adomnitei. In CJ vor fi montate 13 camere video, costul total al acestora fiind de 18.400 lei. Dupa ce s-a gandit sa infrumuseteze atat intrarile din judet, cat si cea din institutie, seful CJ s-a gandit ca ar fi bine sa fie montate si cateva camere video la intrarea in institutie. Pana acum nu s-a inregistrat vreun incident notabil la Consiliul Judetean, nu s-a intamplat nimic de care cei de la CJ sa se teama, dar se pare ca aparatura video nu trebuie sa lipseasca. De altfel, pentru a fi in ton cu toate cladirile de pe bulevardul Stefan cel Mare, Adomnitei a luat decizia sa monteze si instalatii de sarbatori pe fatada casei patrate. Iesenii vor putea „admira” instalatii pe partea cu biroul prefectului Romeo Olteanu si pe cea unde-si are biroul Adomnitei. Luminile au fost aprinse aseara. „Vom aprinde si noi luminile la CJ. Noi vrem ca institutia sa nu fie singura neluminata de sarbatori de pe bulevardul Stefan cel Mare. De la an la an, vom mai pune luminite pe fiecare latura”, a mai spus Adomnitei.

Comentarii
  • sunteti primul din judet si oras care trebuie sa aiba in atentie amenajarea de ADAPOSTURI DE NOAPTE dar probabil ati uitat ‘acel om va adus aminte .

  • L-ai fugarit in loc sa-l indrumi la adaport! Comportament de neavut fara scrupule!! La ce stai si dormi acolo, adormitule? Nu vezi ca centrul e PLIN de boschetari?? Tu te securizezi in loc sa rezolvi adevaratele probleme de care raspunzi!!! Iaca ati votat USL, acuma va da numai prin gura!!

  • Nenea Adomnitei se teme de omul nou care este omul snur fara burta(tate)fara cur.
    Omul nou bantuie pe strazile Iasului de ceva vreme si isi face aparitia timid in locurile cu tomberoane de unde isi procura cele necesare traiului.
    Pa cuvant si sa fiti iubiti.

Adauga un comentariu