Magazin

INCREDIBIL: Un baietel de 3 ani cantareste 70 de kilograme

Publicat: 30 sept. 2014
Un baiat de numai trei ani, din Brazilia, a ajuns sa cantareasca nu mai putin de 70 de kilograme. Parintii sai sunt disperati, in timp ce doctorii incearca sa descopere de ce boala sufera copilul.
Misael s-a nascut cu o greutate normala, de 2,9 kilograme, insa, de atunci, s-a ingrasat in fiecare luna. Astfel, a ajuns acum sa aiba nu mai putin de 70 de kilograme. Parintii lui incearca acum sa afle motivul pentru care s-a ingrasat atat de mult. Doctorii cred ca baiatul are o boala rara, din cauza careia ii e mereu foame, potrivit DailyMail.

Citeste si: NEBUNIE: Barbatul si-a luat copilul abia nascut si l-a dus la PISCINA

Mai exact, cei care sufera de acest sindrom, numit Prader-Willi, mananca de pana la sase ori mai mult decat in mod normal si chiar si asa simt in continuare senzatia de foame. Din cauza acestei maladii, viata copilului a devenit foarte grea.
Pentru parinti, si o simpla vizita la doctor este o provocare dificila. Asta cu atat mai mult cu cat baiatul abia poate sa mearga. Acum, ei asteapta rezultatele testelor, dar si tratamenul recomandat de medici pentru ca baiatul sa revina la o viata normala.


loading...

Adauga un comentariu