Sport

INCREDIBIL! Un club din China a oferit 300 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo!

Publicat: 02 ian. 2017
1
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a câstigat recent pentru a patra oara Balonul de Aur, trofeu decernat celui mai bun fotbalist al anului, a refuzat un transfer de 300 de milioane de euro (315,24 milioane dolari) de la Real Madrid la un club nenominalizat din China, a anuntat, joi, agentul jucatorului, citat de Reuters. 
 
Vorbind pentru Sky Italia la gala Globe Soccer Awards de la Dubai, Jorge Mendes a precizat ca tranzactia i-ar fi adus 100 de milioane de euro pe an lui Ronaldo. 
 
„Din China au oferit 300 de milioane de euro lui Real Madrid si peste 100 de milioane de euro pe an jucatorului”, a declarat Mendes. 
„Dar banii nu înseamna totul. Real Madrid este viata sa. Cristiano e fericit la Real Madrid si e imposibil sa plece în China. Piata chinezeasca este una noua. Ei pot cumpara multi jucatori, dar e imposibil sa-l ia pe Ronaldo”, a afirmat agentul lusitan. 
 
Vestea acestei oferte pentru Real, campioana Europei, a venit în aceeasi zi în care atacantul argentinian Carlos Tevez s-a transferat la Shanghai Shenhua de la Boca Juniors. Nu au fost oferite detalii financiare, dar presa a relatat ca Shenhua a platit 84 de milioane de euro pentru fostul atacant al echipelor Manchester City, Manchester United si Juventus. 
 
Saptamâna trecuta mijlocasul brazilian Oscar s-a transferat la Shanghai SIPG de la Chelsea, pentru circa 60 de milioane de euro, potrivit relatarilor din presa. 
Adauga un comentariu