Magazin

Incredibil! Un traficant de droguri avea program de functionare si un set de reguli: ”Nu dam pe datorie” – FOTO

Publicat: 27 iul. 2018
1

Un barbat de 31 de ani este arestat preventiv si cercetat pentru ca vindea cannabis in interiorul locuintei lui. Anchetatorii au gasit aproape un kilogram de "iarba" si un set de reguli pentru clienti. Politia Romana a publicat un mesaj si fotografia cu regulile pe care clientii trebuiau sa le respecte.

In urma a trei perchezitii domiciliare, politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Calarasi au ridicat peste 900 de grame de cannabis. Un barbat a fost retinut si ulterior arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant delict ca vindea drogurile. Politistii au gasit si un set de reguli pentru clienti, dar si programul de functionare al "micului traficant".

Politistii italieni au descoperit un kilogram de marijuana in casa a doi romani

„La data de 19 iulie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Calarasi, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, au efectuat 3 perchezitii in Bucuresti. In urma activitatilor efectuate, politistii au surprins in flagrant delict un barbat, de 31 de ani, in timp ce comercializa cannabis in interiorul locuintei. Totodata, politistii au ridicat 908,52 grame de cannabis, 2,17 grame de MDMA, 5 cantare electronice de precizie, 5 telefoane mobile, 2 grindere folosite la maruntirea drogurilor, o rasnita electrica si 200 de lei”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

"GHIDUL MICULUI TRAFICANT. Am apreciat ca respecta regulile de convietuire sociala si nu deranja vecinii, dar n-am apreciat kilogramul de cannabis si comprimatele de MDMA pe care le-am gasit la perchezitie. Barbatul, la locuinta caruia au fost descoperite drogurile, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc si detinere de droguri de mare risc in vederea consumului.", a scris Politia Romana pe o retea de socializare, unde a publicat si fotografia cu regulile.

Adauga un comentariu