Magazin

INCREDIBIL. Vezi ce PENSIE DE URMAS are fiul Madalinei Manole

Publicat: 16 iul. 2014
1

Parintii Madalinei Manole si Petru Mircea, un nou scandal. Parintii cantaretei spun ca nepotul lor traieste de pe urma pensiei de la mama, pentru ca Petru Mircea a ajuns la sapa de lemn. Mai mult, ei sustin ca Petru Mircea vrea sa inchirieze vila in care a locuit cu artista. De cealalta parte, Petru Mircea se apara si spune ca acuzatiile sunt nefondate.

Tatal Madalinei Manole sustine ca Petru Mircea a ajuns la fundul sacului din cauza problemelor financiare pe care le are cu firmele sale. El este suparat ca nepotul locuieste mai mult la Botosani, la bunicii din partea tatalui, si traieste doar din pensia de urmas.

Citeste si Mesajul emotionant lasat de fiul Madalinei Manole la mormantul ei

Madalina Manole era angajata ca solista de muzica usoara la Ansamblul Artistic al Armatei, iar baietelului i-ar reveni acum o pensie de 1.200 de lei. Potrivit Romania TV, Ion Manole sustine ca fiica sa intretinea familia, cantareata castiga chiar si 10.000 de euro la o nunta. Acum insa, Petru Mircea ar fi nevoit sa inchirieze vila in care a locuit cu artista, din cauza problemelor financiare. Mai mult, el ar vrea sa vanda si un teren pe care-l cumparase Madalina.

De partea cealalta, Petru Mircea a declarat pentru Cancan ca pensia de urmas a baiatului este de doar 350 de lei. El se apara si spune ca de 15 ani are carte de munca si isi intretine singur familia. Petru Mircea sustine ca nu are de gand sa instraineze vreun bun pe care Madalina Manole l-a lasat in urma sa.

Citeste si DAN NEGRU, MESAJ EMOTIONANT despre MADALINA MANOLE!

De cand Madalina Manole a murit, parintii artistei si sotul ei nu s-au mai inteles. Bunicii micutului nu l-au mai vazut de atunci pe Petru Junior. Si in acest an, ei au facut parastasul in avans, pentru a nu se intalni la cimitir cu Petru Mircea.

In ziua in care s-au implinit 4 ani de cand artista a plecat dintre noi, baietelul a lasat la mormant o coroana de flori cu mesajul „Ne e tare dor de tine, mami”, iar Petru Mircea a depus la mormantul sotiei sale o coroana pe care a scris „Te voi iubi mereu”.

Citeste si Tatal Madalinei Manole arunca BOMBA! „Exact ca la Elodia!”

Adauga un comentariu