Sport

INCREDIBIL! Vlad Chiriches are probleme si in Italia

Publicat: 16 nov. 2015
1

Vlad Chiriches s-a transferat în vara trecuta de la Tottenham la Napoli, dupa doua sezoane în care n-a reusit sa se impuna ca titular în echipa londoneza. Are acum probleme si în Italia, iar noua sa echipa vrea sa transfere în iarna un alt fundas central. Chiriches n-a jucat decât în 6 din 15 meciuri oficiale în acest sezon pentru Napoli, trei în campionat, trei în Europa League, fiind integralist în toate.

Faptul ca a evoluat în doar un sfert dintre cele 12 jocuri din Serie A, fiind rezerva de opt ori si o data lasat în afara lotului, arata ca românul are probleme sa se impuna si pe San Paolo. Iar presa italiana scrie ca antrenorul Maurizio Sarri a cerut conducerii sa-l transfere în aceasta iarna pe Daniele Rugani, 21 de ani, pe care Juventus l-a cumparat în vara de la Empoli. Sarri l-a antrenat la Empoli pe Rugani în ultimele doua sezoane si-l cunoaste foarte bine, tocmai de aceea solicitând aducerea sa.

Cum internationalul de tineret italian nu prinde echipa la Juventus, napoletanii sunt gata sa demareze negocierile pentru un împrumut. Aducerea stoperului juventin ar însemna un rival în plus pentru Chiriches, care oricum nu e între primele doua optiuni ale lui Sarii pentru postul de fundas central.

43 de meciuri în doua sezoane, din 105 oficiale, a jucat Chiriches la Tottenham

Comentarii
  • Pai cand a ajuns la Tottenham, le-a pus alora manele in vestiar si a inceput sa dea din buric, de se uitau aia la el ca la maimuta. Cam de atat a fost in stare.

Adauga un comentariu