International

INCREDIBIL! Vladimir Putin NEGOCIAZA cu Donald Trump! ROMANIA victima COLATERALA

Publicat: 05 ian. 2017
1
Liderul de la Kremlin va incerca sa obtina un acord cu Administratia Trump care sa blocheze scutul antiracheta al NATO din Romania si Polonia, precum si anularea sanctiunilor antiruse, sustine Michael Morell, fost director al CIA. 
 
Michael Morell, fost director adjunct si director general interimar al CIA, a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei digitale americane The Cipher Brief, despre perspectivele relatiilor dintre Statele Unite si Rusia dupa instalarea la Casa Alba a Administratiei Trump.
Morell spune ca liderul de la Kremlin are o miza pe termen lung. Primul lucru pe care il urmareste este o intalnire bilaterala cu noul locatar de la Casa Alba care sa pentru a pune bazele unui acord prin care Statele Unite sa elimine sanctiunile impuse dupa criza din Ucraina si acceptul SUA de a nu continua proiectele scutului antiracheta din Romania si Polonia, in schimbul unui efort militar comun impotriva retelei teroriste Stat Islamic in Siria”. 
„Un astfel de acord ar contine avantaje strategice pentru Vladimir Putin, iar el mizeaza pe avantaje politice pentru Donald Trump, pentru a putea evita interesele generale strategice ale Statelor Unite, intrucat marii majoritati a americanilor nu prea ii pasa de Ucraina sau de apararea antiracheta in Europa de Est, dar este  preocupata de ISIS”, sustine fostul director al CIA.
Adauga un comentariu