Secretele istoriei

Incredibilele blesteme a celor doua romance care s-au iubit cu Ariel Sharon!

Publicat: 13 ian. 2014
Margalit si Lily, cum le-au denumit presa straina, cunoscute in Brasov, orasul natal, ca Margareta si Rozalia Zimmerman, i-au cazut cu tronc fostului premier chiar in momentul in care s-au stabilit in Israel, dupa 1950, atunci cand au parasit Romania impreuna cu parintii lor. 
Acesta s-a indragostit orbeste de Margalit, insa povestea lor de dragoste avea sa se incheie cu inceputul unui lung sir de blesteme care le-a lovit familia. Asta dupa ce iubirea vietii lui a murit in urma unui accident de masina, scrie cancan.ro.

Vezi si De la legatura lui Ariel Sharon cu pamantul la strigatul soldatilor din razboiul de Yom Kippur  
Potrivit traditiei iudaice, sora ei mai mica, Lily, a fost cea care s-a ingrijit in continuare de nepotul ei, dar si de sotul ei ramas vaduv. In scurt timp relatia dintre cei doi cumnati a evoluat, iar dupa un an Sharon si Lily s-au casatorit si au mai avut doi copii. Cand lucrurile pareau ca merge pe un fagas normal, Ariel Sharon a mai primit o lovitura: fiul pe care il avea cu Margalit, murea impuscat din greseala.
Credea ca I se termina lumea, insa premierul si-a adunat fortele ramase si a incercat sa ramana tare pentru restul familiei care avea nevoie un stalp si in casa, nu doar in societate. 
Ce a urmat aproape ca a zdruncinat din temelii sperantele de viitor ale lui Sharon. Si cea de-a doua romanca care i s-a lipit de inima si de suflet s-a stins din viata exact cand avea nevoie mai mare de ea, asta dupa ce s-a depistat ca suferea de cancer. 
A murit dupa 8 ani de coma
Ramas singur si sleit aproape de puteri, in 2006 Ariel Sharon a suferit un atac cerebral care l-a bagat in coma pentru urmatorii opt ani. In tot acest timp starea lui de sanatate s-a deteriorate, desi cei doi baieti ai lui au crezut pana in ultima clipa ca-si va reveni printr-o minune.
Ariel Sharon a murit pe 11 ianuarie la 85 de ani. 
Acesta fost cel de-al 11-lea prim-ministru al Israelului intre anii 2001-2006, fondator al micului partid „Shlomtzion”, apoi al partidului de centru-dreapta Likud si apoi al partidului de centru Kadima, ministru al apararii (1981-1983), ministru de externe (1998-1999), ministru al agriculturii, al comertului si industriei.
Inainte de intrarea in viata politica s-a distins ca militar, ca unul din comandantii brigazii de parasutisti, fondator al unitatii de comando 101 si ca general-maior, comandant al trupelor frontului de sud.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit