Frumusete

Îndepărtarea permanentă a părului facial cu făină: cum funcționează?

Publicat: 29 sept. 2020
epilare mustata
După epilare, luați în considerare aplicarea unei creme pentru a calma zonele sensibile ale feței.

Suntem gata să facem orice pentru a preveni cresterea părului inestetic pe anumite părți ale corpului. Acesta este în special cazul feței, unde îndepărtarea părului este o experiență dureroasă și plictisitoare. Și în funcție de metoda de îndepărtare a părului aleasă (aparat de ras, pensetă, cremă de epilare, benzi de ceară fierbinte sau ceară rece), uneori trebuie să recurgeți la ea foarte des. Din fericire, îndepărtarea părului cu lumina pulsată într-un salon de înfrumusețare sau ceara fierbinte la cosmeticiană nu sunt singurele tehnici durabile pentru îndepărtarea părului nedorit din zona fetei. Puteți încerca și îndepărtarea permanentă a părului de la mustață și a pufului de pe fata cu… făină. Aceasta este o rețetă deosebit de ușor de făcut și aproape nedureroasă!

Ingrediente: făină de naut (sau grâu) si putina apa

Îndepărtarea permanentă a părului facial cu făină, cum funcționează?

Într-un castron, puneți două linguri de făină. Apoi adăugați puțină apă și amestecați. Intindeți preparatul pe zona dorita pentru îndepărtarea părului, masând cu atenție acolo unde se afla firele de păr: buza superioară, maxilar etc. Apoi lăsați să se usuce timp de aproximativ zece minute. Frecați pasta uscată cu mâna pentru a scoate firele de păr, apoi clătiți-vă fața.

După epilare, luați în considerare aplicarea unei creme pentru a calma zonele sensibile ale feței. De asemenea, evitați exfolierea pentru următoarele zile pentru a evita iritarea, arsurile și roșeața pe zonele tratate. Aceasta se poate insa face ușor înainte de îndepărtarea definitivă a părului cu făină pentru a ajuta firele de păr înfipte in piele. Cu toate acestea, va trebui, desigur, să repetați acest truc permanent de îndepărtare a părului cu făină de mai multe ori pentru un rezultat impecabil.

Dacă această rețetă nu va este potrivita, în special pentru pielea sensibilă, puteți face și o cremă naturală de îndepărtare a părului și alte rețete de casă pentru epilare. Este posibil, de asemenea, să înălbiți pur și simplu părul nedorit cu lămâie și miere.

Adauga un comentariu