Cancan ultimă oră

Indicii ascunse despre cântăreața Amna: înălțime, vârstă, greutate, biografie, Instagram, iubiți

Publicat: 17 mai 2021

Cunoscuta cântăreață Amna, în vrâstă de 37 de ani, a petrecut zielle acestea o vacanță de vis în resorturi de lux din Antalya. Amna a mers împreună cu fiul ei și cu Andreea Antonescu.

Cele două cântărețe au stat mai întâi la un hotel Ultra All Inclusive din regiunea Kemer. Resortul este unul impresionant, cu 480 de camere, piscine, zonă SPA, dar și o plajă cu o priveliște impresionantă.

Pe urmă, cele două vedete s-au mutat la The Land of Legends, un hotel din cel mai cunoscut lanț hotelier din Turcia – Rixos, unde se află și cel mai mare parc de distracții din țară.

Ulterior, Amna a mers împreună cu fiul ei și cu Andreea Antonescu la un alt hotel al lanțului Rixos, în regiunea Belek. Ultimele zile de vacanță, cele duoă artiste au fost la hotelul Spice, tot din zona Belek.

Cântăreața Amna sexy

Amna: înălțime, vârstă, greutate, biografie

Cristina Andreea Mușat, cunoscută sub numele de scenă Amna, s-a născut pe data de 24 martie 1984, în Slatina. Frumoasa blondă, în vârstă de 37 de ani, are 1,57 m înălțime și o greutate de aproximativ 50 kilograme.

Amna a fost pasionată de muzică de mică și adeclarat că a știut tot timpul că va avea o carieră în domeniul muzical.

AMNA a studiat pianul și a făcut canto la Liceul „George Coșbuc“. Frumoasa câmtăreață este absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din Capitală.

Amna a apărut pe piața muzicală din România în anul 2012, când a scos împreună  cu Tom Boxer piesa „Tell me why”. Melodia interpretată de Amna s-a bucurat de un real succes, ocupând primele poziții în topurile radiourilor din România, dar și din străinătate.

Pentru Amna au urmat hit-uri precum „She bangs“, „Esta noche“, sau „La la like“. În ultimo iani, Amna a colaborat cu Dorian Popa, Mauricio, Rivera&Sonic-E, Adrian Ortega, Mirabela Dauer, Dima sau Klyde.

Cântăreața Amna sexy

Cu cine s-a iubit Amna

Amna (36 de ani) și fostul ei soț au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani și o relație de 12. Cei doi au împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

După divorț, Amna a fost interesată doar de copil și de cariera ei. De ceva timp, în viața frumoasei blondine a apărut un bărbat misterios, despre care cântăreața a spus că a reușit să o înțeleagă și să o accepte așa cu meste ea.

Focoasa blondină este extreme de fericită alături de noul partener, însă spune că nu și-ar dori să se mai căsăptorească și nici nu mai vrea alt copil.

Cântăreața Amna sexy

Poze fierbinți puse de Amna pe Instagram

Recent Amna a publicat o înregistrare video pe Instagram unde se vede cum personalul de la resortul de lux din Turcia îi aduce la piscină șampanie, fructe tropicale și dulciuri.

Într-o altă înregistrare video, Amna își invită fanii să o urmărească până la balconul unei vile, de unde se putea observa o priveliște superbă.

Amna este urmărită de peste 280.000 de urmăritori, pe care îi ține mereu la current ce face ea, publicnd mai multe pzoe fierbinți cu ea. Așa cum e și normal, imaginile pe care le postează în mediul online reușesc să strângă rapid multe aprecieri și comentarii.

Cântăreața Amna sexy

Comentarii
Adauga un comentariu