International

Individ violent IMPUSCAT de politisti in New York! A atacat un detetectiv cu un SATAR DE CARNE

Publicat: 16 sept. 2016
1
Un barbat care a fost impuscat de politisti, intr-o zona aglomerata din New York, dupa ce a lovit un detectiv cu un satar pentru carne, a fost oprit initial pentru ca incerca sa scoata o clema de roata de la o masina in care aparent acesta locuia, au declarat autoritatile.

Citeste si: Caz TULBURATOR! O femeie si o adolescenta, violate pentru un motiv SOCANT

Impuscaturile au avut loc joi, in jurul orei 17:00, la un bloc distanta de magazinul Macy’s si Madison Square Garden, exact cand ora de varf se apropia. Politistii au spus ca acest conflict a pornit in momentul in care doi ofiteri in uniforma l-au intampinat pe Akram Joudeh, in varsta de 32 de ani, incercand sa indeparteze o clema de roata de la un vehicul parcat. In timp ce ofiterii se apropiau de individ, Joudeh a scos un satar de 11 inch si a rupt-o la fuga. Un grup de politisti au fugit dupa el, iar la un moment dat unul dintre ofiteri l-a impuscat cu un pistol cu electrosocuri, dar fara nici un efect.

Citeste si: Nou incident la Bruxelles. Un barbat a atacat doi politisti

Ofiterii l-au fugarit pe Joudeh pana cand un detectiv politist, care era in afara programului de lucru, a incercat sa il placheze. Acesta este momentul in care Joudeh l-a atacat cu satarul pe detectiv, provocandu-i rani severe la nivelul fetei. Politistii au tras asupra lui 18 focuri de arma, lovindu-l pe Joudeh doar de doua ori. Detectivul a fost transportat la spital si a fost tratat pentru o rana adanca ce pornea de la tampla pana la maxilar. 
Adauga un comentariu