Magazin

Induiosator: O misterioasa femeie FARA un BRAT a salvat o fetita de la INEC, chiar de ziua ei

Publicat: 26 iun. 2013
1
O femeie fara un brat a salvat de la moarte o fetita de doar patru ani de la inec, dupa ce aceasta a disparut de langa parinti, in timp ce intreaga familie sarbatorea ziua de nastere a copilului in apropierea unui lac din America.
Caylee Brumlow, o fetita de patru ani din Atlanta, a fost la un pas de moarte, dupa ce era sa se inece chiar de ziua ei, dar a fost salvata de o eroina misterioasa, fara un brat, potrivit NY Daily News, citat de rtv.net.
Intreaga familie se afla in cursul zilei de sambata in apropierea lacului Allatoona, pentru a petrece ziua de nastere a copilului, cand acesta a disparut fara urma. In prezent, parintii tinerei, Corey si Michelle, incearca sa dea de urma femeii pentru a-i multumi, dar nu o mai gasesc.
„M-am uitat la sotia mea si am semnalizat ca nu o vad pe Caylee nicaieri. Cu toate ca niciunul din noi nu a vrut sa recunoasca asta, ne-am gandit la ce era mai rau. Am crezut ca a intrat sub apa”, a povestit tatal fetei intamplarea.
Cu toate ca minora era de negasit, inima adultilor a stat in loc in momentul in care au vazut cum o femeie fara un brat incerca sa aduca la mal trupul inert al copilului.
„Cum am vazut acest lucru, am intrat in apa pentru a o scoate cat mai repede posibil. M-am dus la femeie si i-am spus ca este fiica mea. Sper si ma rog la Dumnezeu sa o gasesc, dar daca nu reusesc, acesta este un semn ca ea a fost ingerul pazitor al fiicei mele”, a adaugat Corey, care spera sa o gaseasca pe femeia care a salvat viata fiicei lui.
Fetita a fost dusa de urgenta la spital si acum este sanatoasa. Cu toate ca parintii au imbratisat-o pe salvatoarea copilului, ei vor sa afle identitatea eroinei care a plecat imediat dupa inedita operatiune de salvare.
Comentarii
Adauga un comentariu