Local

Inedit! Un vatman a uitat pe ce traseu trebuie să meargă şi a întors tramvaiul – VIDEO

Publicat: 15 ian. 2020


loading...

Comentarii
 • Nu e singurul.
  Sambata dupaamiaza un șoferșofer e autobuz pe traseul 44 a virat dreapta spre pod nicolina deși trebuia sa meargă înainte spre piața cug.
  Evident a dat cu spatele și a corectat direcția de mers asistat de autobuzul 28 din spatele săunui. 😆😅😂😂😂

 • Nu e singurul.
  Sambata dupaamiaza un șofer de autobuz de pe traseul 44 a virat dreapta spre pod nicolina deși trebuia să meargă înainte spre piața cug.
  Evident că a corectat sensul de mers fiind asistat de sofelul de pe autobuzul 28 din spatele său. 😆😅😂😂😂

 • Țărane da ce ai făcut bobita ai dat cu muci în fasole poate te mai liniștesc ăștia cu 10% pe o luna că tot le știi tu pe toate dl Mihai.

 • se intampla ..din cauza stresului si a oboselii…si pt colegii care au comentat mai sus ,poate nu stiti ca el pana ajunge la servici face 30 min cu masina personala si 40 minute pana la depou…si in afara de asta ,mai avem si o viata personala si o sanatate pe care trebuie sa o respectam..Sunt uimit ca ,acei care ar fi trebuit sa.l sustina i.l blameaza.. Problemele sunt altele..nu ca a spus ca are 2 ani de vatmanie…cand lucrezi cu oamenii problemele sunt multe pt ca oamenii sunt diferiti…si dificili..o seara placuta tuturor. LA MULTI ANI Mihai COBZARIU LA MULTI ANI TUTUROR ..LA MULTI ANI TUTUROR VATMANILOR SI SOFERILOR DIN ROMANIA

 • OM BUN….EL A FACUT 1 AN DE ZILE SCOALA DE VATMANI SI ASPIRANTIE SI CRED CA FACE VREO 2 ANI ..DAR CRED CA ORI NU STII SA SOCOTESTI ORI ESTI PREA PLIN DE TINE ..ORI,….OM BUN……….RAULE…TU ESTI COLEG NUMAI CU NEAMURILE TALE…

Adauga un comentariu