Magazin

Infidelitatea barbatilor capata o noua scuza

Publicat: 21 mai 2012
1

Stresul la care sunt supusi barbatii care se straduiesc sa aiba un copil le poate provoca impotenta sau ii poate impinge sa fie infideli, potrivit unui studiu recent citat de Daily Mail.

Patru din zece barbati ajung sa sufere de disfunctii erectile dupa sase luni de raporturi intime programate, in care un cuplu se straduieste sa conceapa un copil. Probabil si mai socant este faptul ca 10% dintre barbatii care incearca sa faca un copil cu partenera ajung sa fie infideli.

“Medicii ar trebui sa-si dea seama de potentialul daunator al raporturilor intime programate asupra barbatilor. Atat femeile cat barbatii ar trebui sa ia in calcul riscul disfunctiilor erectile si al sexului extramarital”, se arata in studiul publicat in Jurnalul de Andrologie.

Niciunul dintre cei 400 de barbati participanti la experimentul in care le-a fost analizat comportamentul sexual timp de sase luni de zile nu prezentasera disfunctii erectile in trecut.

Specialistii le recomanda cuplurilor care vor sa aiba un copil sa-si programeze raporturile intime pentru o perioada de nu mai mare de trei luni de zile, dupa care sa ia neaparat o pauza.

Efortul de a concepe un copil pune o presiunea foarte mare asupra ambilor parteneri, care ajung sa recurga adesea la tot felul de tratamente si tehnici care sa le mareasca sansele de a avea un copil.

Un studiu anterior arata ca femeile care consuma doua cesti de ceai pe zi au cu 27% sanse de a ramane insarcinate, in timp ce femeile care consuma bauturi acidulate isi reduc sansele de a avea un copil cu 20 de procente.

Sursa: gandul.info

Adauga un comentariu