Magazin

INFIORATOR. A aruncat cenusa sotiei in toaleta unui supermarket

Publicat: 25 mai 2015
1
A vrut sa se razbune pentru toate lucrurile pe care i le-a facut cand era in viata si i-a aruncat cenusa in toaleta! Desi a recunoscut ca nu ii pare rau pentru fapta comisa, barbatul in varsta de 68 de ani, din Tokyo – Japonia, s-a predat politiei. Inainte ca barbatul sa marturiseasca actul inuman comis, politistii care au gasit maxilarul in toaleta supermarketului incercau sa explice intr-un mod logic aparitia stranie a acelor resturi umane.
Omul a explicat ca de-a lungul anilor, relatia cu sotia sa ajunsese intr-un punct de nesuportat. Potrivit ziarului Yomiuri Shimbun, ura barbatului crestea pentru ca viata lui inainte ca ea sa moara era un calvar. Sotia acestuia a murit luna trecuta la varsta de 64 de ani. Barbatul a luat ramasitele incinerate si s-a hotarat sa se debaraseze de ele aruncandu-le in toaleta supermarketului.
Procurorii cerceteaza cazul si au in vedere „abandonarea cadavrului” –  asa cum explica purtatorul de cuvant al politiei – pentru ca aruncarea oriunde altundeva dincolo de locul desemnat in acest scop al ramasitelor unei persoane se pedepseste conform legii.
Adauga un comentariu