Magazin

INFIORATOR! S-a aflat diagnosticul Ioanei Condea! Pe fisa medicala apare scris negru pe alb: „INFARCT”

Publicat: 12 dec. 2014
1

Mama Ioanei Condea, tanara de 20 de ani batuta cu bestialitate de un proxenet pentru ca a refuzat sa se prostitueze, este disperata. Fiica ei are nevoie de ajutor, insa doctorii sunt sceptici in privinta sanselor de refacere.

Starea Ioanei Condea s-a mai imbunatatit in ultimele zile, insa este departe de gandul ca va putea duce o viata normala. Mama Ioanei a facut o pagina de Facebook prin care le cere tuturor sa o ajute pentru a continua tratamentele de care fiica ei are nevoie.

Femeia a facut publica fisa medicala eliberata de Clinica Universitara din Koln. Diagnosticul este ingrozitor: “Hematom subdural acut cu edem cerebral accentuat dreapta in evolutie: infarct extins dreapta fronto-tempero-parietal si stanga frontobazal”

Dupa bataia pe care Robert i-a aplicat-o, Ioana Condea a stat mai multe luni in coma. Initial, medicii i-au dat 20% sanse de supravietuire.

In curand o sa vorbeasca”

Mama Ioanei a aflat in urma cu cateva zile ca fiica ei mai are putin si poate incepe sa vorbeasca. Foarte multe enigme ale acestui caz vor iesi atunci la lumina.

“Ioana a facut progrese, multumim lui Dumnezeu! Ioana se simte mai bine! Doctorii spun ca trebuie sa asteptam si ca in curand o sa vorbeasca! Suntem fericiti pentru evolutia Ioanei. Ma rog zi si noapte sa se faca bine, sa vorbeasca si sa se afle adevarul“, a declarat Gratiela Condea.
Adauga un comentariu