National

Infirmiera arestata dupa ce ar fi obligat tinere cu handicap sa cerseasca si sa se prostitueze

Publicat: 02 oct. 2015
1

Mai multe tinere cu handicap dintr-un centru de recuperare din Medias au fost obligate sa cerseasca si sa se prostitueze chiar de infirmiera care trebuia sa aibe grija de ele. Femeia a fost arestata preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul din Sibiu.

Grancia Eva lucreaza ca infirmiera la Centrul de Recuperare si Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din Medias. Femeia este acuzata ca in perioada 2008-2014, ar fi profitat de influenta pe care o avea asupra persoanelor internate si ar fi determinat mai multe tinere sa cerseasca si sa se prostitueze.

Intr-un comunicat al DIICOT se precizeaza ca femeia „a dezvoltat in timp o activitate premeditata si bine organizata de exploatare a beneficiarelor centrelor de Integrare prin Terapie Ocupationala Dumbraveni si Medias, impunandu-se asupra victimelor prin acte de agresiune si violente verbale, insuflandu-le un puternic sentiment de teama”.

Infirmiera ar fi determinat, prin amenintari si agresiuni, precum si prin inducere in eroare, patru tinere, cu varste cuprinse intre 21 si 38 de ani, sa cerseasca si sa intretina acte sexuale cu diferite persoane, pe care femeia le-ar fi racolat. Banii astfel obtinuti erau folositi in scopuri personale.

Infirmiera a fost retinuta si se afla in arest preventiv pentru 30 de zile.
Adauga un comentariu