Eveniment-Social

INFOmass il vede pe Nichita castigator din primul tur

Publicat: 29 mai 2008

Ieri, la sediul Partidului Social Democrat (PSD) au fost comunicate rezultatele unui sondaj realizat de firma INFOmass. Astfel, rezultatele sondajului indica faptul ca actualul primar Gheorghe Nichita se afla pe primul loc cu un procent de 50,9 la suta, iar candidatul PSD la sefia Consiliului Judetean, Constantin Simirad, se afla in preferinta electoratului cu un procent de 49,5 suta fata de 27,5 suta, cat are contracandidatul PD-L, Dan Carlan. Sondajul a fost realizat in perioada 14 – 20 mai pe un esantion de 910 persoane cu varsta de peste 18 ani.

„A fost o esantionare probabilistica, stratificata, iar marja de eroare este de plus – minus 3 la suta”, a declarat Doru Tompea, presedintele organizatiei municipale a PSD. In ceea ce priveste acuzatiile aduse primarului Gheorghe Nichita de senatorul PD-L Dan Carlan, referitoare la colaborarea cu Securitatea, reprezentantii PSD au afirmat ca aceste acuzatii sunt incercari desarte de a stirbi imaginea actualului primar. „Totul este o manipulare. Se incearca cu doua-trei zile inainte de alegeri sa se faca tot felul de atacuri. Carlan a gresit din punct de vedere al moralitatii”, a declarat Mihai Baciu, purtator de cuvant al PSD. In alta ordine de idei, PSD a organizat ieri seara un concert la care au participat formatiile Holograf si Voltaj. „Trei formatii de exceptie au concertat la Iasi. Este vorba de Holograf, Voltaj si PSD”, a adaugat Tompea.loading...

Comentarii
  • Cu cat v-a cumparat Nichita pentru articolele astea. Un sondaj comandat de PSD nu face nici 2 bani ca si credibiliatae. Hotul de Nichita si cu bosorogul de Simirad sa stea acasa. Vrei si noi un primar bun. Vezi ce a ajuns Sibiul in 4 ani si ce este Iasul.

Adauga un comentariu