Stiri si curiozitati

Informatia momentului despre Florin Busuioc! Medicii tocmai au facut anuntul oficial, la o saptamana dupa infarct

Publicat: 14 nov. 2018

Florin Busuioc se simte din ce in ce mai bine. Medicii au facut anuntul la o saptamana dupa infarctul suferit.

Cardiologul care l-a salvat pe Busu in noaptea in care a facut stop cardiac a explicat cum se simte vedeta la o saptamana de la momentele critice prin care a trecut.

Florin Busuioc este internat la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Indragitul prezentator de la meteo este pe calea ce buna pentru recuperare.

„Domnul Florin Busuioc a depasit momentul critic. A fost detubat, este constient si vorbeste. Nici nu se pune probleme de a doua operatie la inima. Urmeaza o perioada de recuperare si probabil va mai ramane la sectia ATI. Atat stiu de la colegii mei de la Bucuresti”, a declarat medicul pentru ziarul Click!

Florin Busuioc (52 de ani) se recupereaza dupa infarctul suferit in urma cu o saptamana. Prezentatorul Meteo de la Pro Tv este internat in continuare la sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a Institutului de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu, unde a fost transportat cu un elicopter saptamana trecuta de la Clinica de Cardiologie Interventionala a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova unde a fost operat de dr. Paul Trasca.

Busu' va ramane in continuare sub supravegherea medicilor si va fi externat, cel mai probabil, in perioada urmatoare.loading...

Adauga un comentariu