Cancan ultimă oră

Informații incredibile în cazul Pian. Liderul clanului Duduianu, amenințat cu moartea cu șase luni înainte să fie înjunghiat

Publicat: 11 aug. 2020

Emi Pian a fost amenințat cu moartea cu șase luni înainte de a fi omorât. Liderul clanului Duduianu a înfuriat un alt interlop, care l-a avertizat că i-ar putea face de petrecanie lui și alor lui. Mai exact, Emi Pian și frații săi au fost amenințați cu moartea de către Remus Mincă, unul dintre liderii clanului Sadoveanu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Nat. În urmă cu șase luni, Nat le-a reproșat liderilor clanului Pian că l-ar fi împrumutat cu dobândă pe fiul său și i-a amenințat că, pentru asemenea gesturi, este dispus să-i omoare cu sânge rece.

Nat Mincă era furios pe motiv că unii membrii ai clanului Pian, Emi și Grațian, i-ar fi dat bani cu camătă fiului său, în vârstă de 18 ani, potrivit gandul.ro. Fără să nominalizeze în mod direct pe cineva, Nat a transmis, prin intermediul unui live pe Facebook, că nu va returna niciun ban împrumutat de băiatul lui. În plus, interlopul a atras atenția că, în caz de nevoie, pentru „copilul său” este în stare „să-i împuște ca pe iepuri” pe cei care profită de lipsa lui de experiență de viață și îl duc la barbut ca să-i dea bani cu dobândă.

Nat a fost bănuit că a plănuit atacul împotriva lui Emi Pian

Aflat într-o relație de dușmănie cu tot clanul Pian, după ce a refuzat să le dea banii înapoi fraților Emi și Grațian, Nat Mincă s-a reîntâlnit cu aceștia la începutul săptămânii trecute, la adresa din Giulești la care s-a organizat jocul de barbut la capătul căruia Emi Pian a fost ucis. Potrivit unor martori, Nat Mincă a fost de față în momentul conflictului dintre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu și Emi Pian.

De aceea, au existat speculații potrivit cărora incidentul ar fi fost premeditat, chiar dacă planul inițial nu ar fi inclus uciderea lui Emi Pian, ci doar rănirea lui. Emi Pian a murit, marți dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență, după ce a fost înjunghiat de un rival în curtea unei case în care se juca barbut. Cei doi s-ar fi certat după ce Richard Gheorghe i-ar fi dat bani cu dobândă unui jucător pe care, de obicei, îl împrumuta liderul clanului Pian.

Comentarii
Adauga un comentariu