Magazin

INFRICOSATOR. Anul 2014 vine cu boli incurabile si CATASTROFE MONDIALE

Publicat: 30 mart. 2014
1
Anul 2014 se anunta a fi una dintre cele mai grele perioade pentru omenire. Previziunile sunt infricosatoare si anunta catastrofe mondiale, lideri asasinati si boli incurabile. Romania este si ea pandita de pericole majore. 2014 va fi un an de rascruce pentru omenire. Molimi, razboaie si catastrofe naturale pandesc lumea, iar una dintre cele mai infricosatoare previziuni ii apartine celebrei prezicatoare Baba Vanga. Baba Vanga a prezis pentru 2014 o epidemie de cancer de piele, care va decima populatia lumii.
Potrivit inginerului ucrainean, care a descifrat catrenele lui Nostradamus, anul acesta va fi sub semnul violentei. Patru premieri importanti ai lumii vor fi victimele unor atentate. Profetiile continua. Anul 2014 va aduce Al Treilea Razboi Mondial, care va dura 10 ani. In plus, boli crunte vor afecta mare parte din populatia globului. Europa va fi aproape depopulata, ca urmare a folosirii armelor chimice si nucleare in conflictele prezise de Nostradamus.
Scriitorul de science-fiction Isaac Asimov a avut si el o viziune asupra anului 2014. Nu atat de fatalista, dar surprinzator de apropiata de realitate. Vehiculele vor avea creiere digitale. Ele vor putea sa gandeasca singure pentru a se deplasa intr-un anumit punct. Comunicarea va deveni vizibila. Telefoanele vor fi dotate cu camere video prin care se va putea comunica. O sa apara televizoarele 3D, care vor avea imaginea similara cu realitatea. Din ce in ce mai putine locuri de munca vor exista pentru ca masinile vor prelua cele mai multe sarcini. Isaac Asimov a simtit si influenta extrem de mare pe care o vor avea computerele asupra oamenilor si cat de usor va fi sa invatam si sa aflam informatii.
Profetii tulburatoare au fost facute si de parintele Iustin Parvu. Cu cinci zile inainte de a muri, acesta a spus: „mai sunt 12 luni de libertate si apoi vine urgie!”. O maicuta de la Manastirea Paltin sustine ca duhovnicul a facut infioratoarea profetie si apoi a tacut, lasandu-i fara explicatii pe cei adunati in jurul lui.
„Vin cutremurele, vedem toate incercarile astea, cutremure mai mici sau mai mari. Dar sunt niste semne care dovedesc o apropiere a noastra. Acum, apropierea sfarsitului cand va fi Dumnezeu stie. Faptul este ca nu ne miscam deloc, ramanem in amortire. Nu se face nimica, parca suntem stapaniti de un duh al indaratniciei. Vedem cu ochii, auzim cu urechile si nu credem. Asa ca nu stiu ce o sa mai fie, dar deocamdata stam pe o pozitie foarte critica si primejdioasa pentru mantuirea noastra. Civilizatia asta, iata, tehnica asta, unde este toata stradania noastra? Iat-o pe fundul malului sau a apelor”, a spus Justin Parvu.
Un alt monah vizionar de care prea putina lume stia inainte de 1989 a fost parintele Arsenie Boca. Si el a plecat la cele vesnice, chiar inainte de revolutie, eveniment pe care, de altfel, l-a si prevestit. Prigonit de odioasa Securitate, pentru a ramane aproape de cele sfinte el s-a transformat in pictor de biserici. In 1968, cand lucra la biserica Draganescu din judetul Giurgiu, a avut mai multe revelatii care au ramas incifrate in uluitoarele picturi din sfantul lacas. Intr-una dintre ele apar, in mod bizar, obiecte pe care umanitatea avea sa le conceapa multi ani dupa. Naveta spatiala pe care oamenii o vor vedea abia in 1981, apare, ca intr-o fotografie venita din viitor intr-o pictura profetica. Omul modern, care a uitat de Dumnezeu de dragul concretului, refuza invitatia la cina a arhanghelului Mihail, semnandu-si astfel sentinta. Daca unele mesaje au fost doar sugerate, Arsenie Boca a lasat scris ca omul, cu stiinta, va aduce sfarsitul lumii.
„Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, a proorocit Arsenie Boca, potrivit romaniatv.net.
Adauga un comentariu