Magazin

INGER DEGHIZAT IN CERSETOR, batranul care ofera o lectie de viata

Publicat: 28 mai 2014

Batranul Dobri are 98 de ani si traieste intr-o localitate aflata la 10 kilometri de Sofia. In fiecare dimineata Bunicul Dobri Dobrev pleaca de acasa pentru a-si castiga existenta. El cerseste in fata Catedralei St. Alexander Nevsky.

Infatisarea lui ponosita si varsta inaintata ii impresioneaza pe trecatori, care ii ofera bani Bunicului Dobri. In schimbul banutilor primiti, batranul le saruta mana trecatorilor milostivi.

Citeste si S-au nascut copiii Apocalipsei. Vezi cand vine sfarsitul – FOTO

In urma cu 3 ani, intr-un documentar realizat de o televiziune din Bulgaria despre Catedrala Alexander Nevsky s-a aflat un lucru uluitor. Cea mai importanta donatie facuta de o persoana publica – in valoare de 40.000 de euro – a fost facuta chiar de Bunicul Dobri, cersetorul batran scrie antena3.ro.

Citeste si Ai putea crede ca aceste fete vor sa fure o masina, dar stai sa vezi finalul! VIDEO

Mai mult, faptele bune ale Bunicului nu s-au oprit aici. Angajatii unui orfelinat din zona spun ca acesta le-ar fi platit factura la curent, deoarece statul nu le oferise suficiente fonduri, si nu puteau acoperi cheltuielile.

Citeste si ADEVARUL DECRIPTAT, BIBLIA DECODATA: Cetatea lui Dumnezeu este

Multi oameni il considera pe Bunicul Dobri un sfant printre oameni, un inger imbracat in haine de cersetor, scrie timetv.ro
Adauga un comentariu