Culinar

Ingrediente pentru clătite cu mozzarella:

Publicat: 09 ian. 2020

Nu există persoană care să nu iubească clătitele, mai ales că pot fi preparate în atât de multe moduri, dulci sau sărate. Îţi recomandăm o reţetă inedită de clătite cu mozzarella, un preparat ce poate fi servit la cină şi savurat împreună cu familia ori prietenii.

Ingrediente pentru clătite cu mozzarella:

 • 100 g făină
  400 g lapte
  3 ouă
  roşii cherry
  ceapă verzi
  1 căţel de usturoi
  250 g mozzarella
  oregano
  măsline negre
  sare şi piper

Mod de preparare clătite cu mozzarella:

Prepară aluatul clasic de clătite din făină, ouă şi lapte. Asezonează-l cu sare şi piper şi lasă-l la rece timp de 5 minute. Taie roşiile în două, cepele în inele subţiri şi mozzarella felii. Foloseşte o tavă de cuptor şi unge-o cu ulei. Toarnă în ea aluatul de clătite şi nivelează-l. Bagă în cuptorul încălzit şi lasa 5 minute cât să se întărească. Adaugă peste aluat roşiile, ceapa, usturoiul strivit, măslinele tăiate (recomandat este să foloseşti măsline fără sâmburi), feliile de mozzarella, sare, piper şi oregano.

Bagă totul din nou la cuptor şi lasă 15 minute cât timp legumele se coc şi mozzarella se topeşte şi prinde o crustă aurie. Când este gata se scoate şi se serveşte clătita caldă. Poţi asezona cu verdeaţă proaspătă.loading...

Adauga un comentariu