Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Un deliciu culinar, astfel se poate rezuma această reţetă inedită de clătite sărate, combinate cu o pastă de avocado, brânză proaspătă şi somon afumat, totul asezonat cu mărar verde. Le vei adora pur şi simplu!
Prepară aluatul de clătite din ou, făină şi lapte, alături de un praf de sare. Lasă-l la rece timp de 10 minute. Scoate pulpa de avocado şi pasează bine, împreună cu brânza, mierea, muştarul şi sare după gust. Vei obţine o pastă groasă, omogenă.
Foloseşte o tigaie aderentă, pune câte puţin ulei şi prăjeşte clătitele. Adaugă pe fiecare pastă din avocado şi brânză şi adaugă peste somonul afumat. Rulează normal, ca pe orice altă clătită. Încinge uleiul într-o tigaie şi prăjeşte una după alta 2 clătite. Taie clătita în două şi serveşte.