Culinar

Ingrediente pentru reţeta de ouă umplute

Publicat: 23 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ingrediente pentru reţeta de ouă umplute

Aperitivele nu pot lipsi de pe masa festivă de Crăciun, iar pe lângă preparatele tradiţionale din carne de porc, precum toba, lebărul şi cârnaţii, nu pot lipsi ouăle umplute. Îţi recomandăm o reţetă extrem de simplă cu care îţi vei impresiona familia şi musafirii.

Ingrediente reţetă de ouă umplute:

5 ouă
150 gr pate de porc
50 gr unt
o lingură mare de muştar şi una de maioneză
câteva fire de mărar proaspăt
sare şi piper

Mod de preparare reţetă de ouă umplute:

Ouăle se fiert timp de 20 de minute, se lasă la răcit, se cojesc, se taie în jumătate cu un cuţit cu lamelă lată şi se scot gălbenuşurile. Acestea se pasează cu furculiţă şi se amestecă cu pateul, untul, muştarul, maioneză şi condimentele. Se umplu jumătăţile de ou, şi se ornează după plac cu gogoşari la oţet, măsline, castraveţi muraţi. Se ornează după preferinţe.

Adauga un comentariu