Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
O combinaţie inedită de paste, cu mix de legume şi ou, totul băgat la cuptor. Acest sufleu nu conţine carne, dar are un gust desăvârşit şi este sănătos, căci nimic nu este prăjit.
Supa de legume se încălzeşte, se amestecă cu ouăle bătute şi cu smântâna. Se adaugă pastele fierte, legumele congelate, baconul şi se amestecă bine, apoi condimentează cu sare şi piper după gust. Poţi adăuga oregano sau orice alt condiment preferat. Încălzeşte cuptorul în prealabil. Foloseşte o tavă transparentă din ena, unge-o cu ulei şi toarnă toată compoziţia obţinută. Pune parmezan din belşug deasupra şi bagă la cuptor 35 de minute. Poţi adăuga şi pătrunjel tocat.