Actualitate

Ingrid Mocanu rade de Laura Codruta Kovesi: Cum, ma, sa fii tu Zeita

Publicat: 20 feb. 2019
1

Avocata Ingrid Mocanu face misto de fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Anchetata de Sectia pentru investigarea infratiunilor din justitie, Kovesi se bucura de sustinerea miscarii #rezist, care in ultimele zile a organizat proteste in strada. Participarea nu s-a ridicat insa la nivelul asteptarilor.

"Astia de tine zic? Nu? M-am linistit… am crezut ca atat de putina lume te sustine si voiam sa-ti zic lucruri urate ca nu m-ai chemat si pe mine sa fiu de partea ta

Viorica Dancila: "Guvernul nu are nicio legatura cu candidatura lui Kovesi la Parchetul European; nu vom da un mandat ambasadorului"

Cum ma, sa fii tu Zeita si sa te sustina numai 13 ametiti?
Dar cum o fi ca toti europenii sa se tavaleasca peste tot, ambasadorii sa puna bufnite pe pagini oficiale, sa ceara sa plece penalii din functii publice si dupa aia sa o numeasca pe ”penala” in cea mai inalta functie de PROCUROR aL Europei? Cum ma, sa aiba Europa in frunte un procuror ”corupt”? Cercetat pentru luare de mita… nici mai mult nici mai putin. Cum, nu sunt buni procurorii de la Sectie, cei care sunt desemnati de CSM? Dar aia numiti politic de Base si Iohannis erau buni si independenti?

O ”penala” ataca justitia? Domnu' Timmy, terminati cu sorosismele si ”jos labele de pe justitia” din Romania! Lasati ”penalii” sa fie judecati corect la ei ii tara! Nu va este rusine sa numiti in asa functii inalte, platite din taxele si impozitele noastre o ”corupta”?", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

 

Comentarii
  • Am ajuns la convingerea ca nici comisarii sovietici nu-si permiteau sa se implice atat de abuziv in treburile noastre interne asa cum fac acum maharii europeni. Asta pentru ca pana si Dej si Ceausescu aveau un sambure de demnitate si patriotism, fata de ultimii doi presedinti antiromani. In special cel ce este acum la Cotroceni.

    • Constipat esti la cap, mai baiatule. Ia laxative cat mai multe, poate iti mai vine si tie mintea la cap. Or fi la PSD banditi nehaliti, dar la PNL si USR, sigur banditii sunt satui. Satui pt. ca au furat destul si pe deasupra mai primesc si subventii de la Soros.

      • ce te iei de mine neicușorule ? am spus eu cumva că în pnl , usr sau oricare adunătură n-ar fi bandiți nehaliți ? toată clasa politică-i viciată, deci ochii beliți la componenții listelor cu hiene la vot.

  • Uite cine vorbește ! O penală care e toată ziua la televizor! Asta si încă mulți penali ( cercetați penali) ) stau toată ziua la televizor si mănâncă kkt . Ți e greață sa vezi cine s mâncători de kkt . Grețoși si ******., marș la kkt !

Adauga un comentariu