Actualitate

Ingrid Mocanu, reactie furibunda: NU am votat niciodata cu Ion Iliescu

Publicat: 09 apr. 2019

Cunoscuta avocata Ingrid Mocanu a lansat, intr-o postare pe o retea de socializare, un atac fara precedent la adresa lui  Augustin Lazar. Ingrid Mocanu scrie in postarea publicata pe o retea de socializare ca mereu a votat PNTCD, niciodata PSD. Dupa ce PNTCD-ul nu a mai rezistat pe scena politica, avocata si-a redistribuit votul spre PNL. Ingrid Mocanu a mai afirmat ca niciodata nu a votat cu Ion Iliescu. Reactia avocatei vine in contextul in care disidentului Filip Iulian i-a fost refuzata eliberarea conditionata de catre Augustin Lazar.
Un lider ALDE IL DESFIINTEAZA pe Ludovic Orban: Un slugoi al sistemului!

''Nu am votat cu Iliescu niciodata: am votat cu PNTCD cat a rezistat si apoi cu PNL (pe vremea cand inca era partid de dreapta)… pana ce partidele istorice au fost desfiintate sau confiscate de Securitate. Si PSD este pe cale sa pateasca fix la fel. Sunt o anticomunista convinsa, date fiind antecedentele familiale. Urasc toti comunistii, chiar si pe cei ca Iliescu, activistii de rit nou. 

Ion Cristoiu: "Cum sa renunte Sistemul la Augustin Lazar, pentru a carui numire s-a pus la cale o intreaga Operatiune murdara?!"

Dar niciodata, absolut NICIODATA, nu voi fi de acord ca un fanfaron de mucava ca Augustalin Lagar, un tortionar de detinuti politici, sa il trimita in judecata pe Iliescu, ca a zis ca exista teroristi.  Pai tu, mai Lagar, ai fost chiar terorist: ai distrus si schingiuit oameni curajosi, care luptau pentru ca unii ca tine sa nu mai ajunga niciodata in astfel de functii. Da, a gresit Iliescu ca a protejat asemenea tiriplici si le-a permis ocuparea de functii inalte in statul democratic, prin neadoptarea legii LUSTRATIEI. Dar un astfel de ”om-greseala” sa ajunga sa ne spuna ca Iliescu si ai lui au dat o ”lovitura de stat”, adica l-au dat jos pe naspa pe Lagar si ai lui si au preluat ei puterea, e muuult prea mult. Bine ca ati facut voi Restauratia si ati readus la putere vechea Securitate si comunismul: bomboana pe coliva era chiar ”umflarea” lui Ilici, ”datatorul de lovitura de stat”, prin care v-au dat jos pe voi, tortionarilor, din functiile in care va cocotaserati..”, scrie Mocanu pe Facebook.
 loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit