Local

Initiativa privata in sprijinul mediului de afaceri iesean

Publicat: 22 sept. 2014
1

@ Afaceristii ieseni pot acum sa isi extinda activitatea in toata Europa @ Cei interesati de experiente de business in afara tarii sunt asteptati la acest eveniment

In calendarul european, ziua de 26 septembrie este rezervata Limbilor Europene. Cu aceasta ocazie, in care pe tot continentul se celebreaza diversitatea lingvistica, la Iasi centrul de traduceri si interpretariat Poliglotis în parteneriat cu The Grape – Business HUB of Iasi organizeaza evenimentul ”Translate your Business”.

Daca in mod obisnuit aceasta zi este dedicata unor manifestari cu tenta culturala precum invatarea limbilor straine pe toata durata vietii, multiculturalismul si plurilingvismul, Iasul va gazdui o manifestare cu un puternic accent economic. Pentru cei care planuiesc sa îsi dezvolte afacerea sau sa inceapa una noua în tari precum România, Marea Britanie, Spania sau Germania discutiile vor fi utile atingand aspecte informationale precum specificul fiecarei zone, de la aspecte culturale si pana la detalii despre conduita de afaceri, dar si de relationare cu partenerii externi care vin in tara noastra.

Aceste informatii sunt utile actualilor si viitorilor afaceristi cu dorinta de extindere externa, deoarece modurile in care sunt efectuate intalnirile de afaceri difera de la o tara la alta si de obicei exista un numar de caracteristici tipice care trebuie luate in considerare. Evenimentul este util nu doar pentru cei care doresc sa îsi deschida o afacere în una din cele patru tari, dar si pentru cei care vor sa-si echivaleze actele de studii daca pleaca la munca sau la studii in strainatate. Organizatorii promit participantilor si activitati ceva mai relaxante dincolo de informatiile ce vor fi oferite si dezbatute, cum ar fi diverse concursuri si chiar o degustare de produse specifice din tarile ce vor fi luate in discutie.

„Translate your Business” va avea loc pe 26 septembrie incepand cu ora 18.30 la sediul The Grape din strada Buna Vestire, nr. 2, mai precis in cladirea Oriflame de langa Institutul de Medicina Legala. Cei care doresc sa participe la acest eveniment trebuie sa se inscrie in prealabil pe site-ul celor de la The Grape sau al celor de la Poliglotis, precum si pe pagina de Facebook a evenimentului, de unde vor putea sa obtina mai multe informatii cu privire la programul si activitatile desfasurate. Chiar daca intrarea este libera, aceasta inscriere este necesara din cauza locurilor limitate.

Adauga un comentariu