National

Inmormantare cu peripetii in Capitala

Publicat: 11 aug. 2013

Scandal la capataiul raposatului! Familia unui batran din Bucuresti mort vineri, s-a trezit ca un necunoscut le duce astazi ruda la groapa.

Mai mult, barbatului i-ar fi ramas si apartamentul pe care batranul l-a avut. „Asa este, casa mi-a ramas mie” recunoaste cel acuzat, spunand insa ca el a avut grija de om pana in ultima clipa si nu familia care acum isi cere drepturile. Pana una alta, inmormantarea a fost amanata.

Rudele barbatului decedat spun ca abia astazi au aflat de inmormantare. Intr-un suflet au si mers la capela bisericii Sfantul Nicolae din capitala, unde este depus trupul neinsufletit. Cel care acum ar fi mostenitorul batranului nu era insa acolo pentru a-i inmana preotului certificatul de deces. In lipsa actului original, parintele a refuzat sa-l ingroape.

„Stam cu mortul aici, de la 7 dimineata si stam si asteptam sa vina acest om cu certificatul de deces si nu vrea sa-l dea”, spune nepoata barbatului decedat.

Dealtfel rudele povestesc ca l-au cunoscut pe pretinsul mostenitor chiar vineri, cu putin timp inainte ca batranul sa-si dea sufletul.

„Am crezut ca e un oarecare de pe strada, un prieten”, mai spune nepoata celui decedat.

De deces au aflat de la vecini. Oamenii sunt convinsi ca necunoscutul a profitat de faptul ca ruda lor nu a stiut ce face cand a semnat actul de donatie a apartamentului.

„Acest individ, folosindu-se de deficientele mentale ale unchiului, sa-l determine sa-i semneze un act prin care sa intre in posesia apartamentului”, acuza o ruda.

Barbatul acuzat se apara si spune ca batranul nu a fost ingrijit de familie ani buni.

„S-a facut intre mine si persoana decedata un certificat de intretinere si trebuia sa-l duc pana la sfarsit, sa am grija de dansul pana in ultima clipa, cand a decedat. N-a fost nimic, nu l-am fortat”

Rudele nu mai sunt acum de acord ca trupul sa fie inmormantat. Au depus la politie o plangere in care cer sa fie anchetate conditiile in care s-a produs moartea, dar si veridicitatea contractului incheiat intre batran si barbatul pe care-l acuza ca ar fi profitat de naivitatea lui.

Sursa: Pro TVloading...

Comentarii
  • Cazurile astea sunt arhi-cunoscute, iar familia ar trebui bagata la puscarie pentru ca si-au lasat parintii in voia sortii si dupa ce acestia mor vin la impartit averea!!! Ar trebui data o lege care sa le interzica accesul la „mostenire” celor care nu-si ingrijesc batranii!

Adauga un comentariu