Actualitate

Înmormântare Emi Pian! Interlopii aşteptaţi să îl conducă pe ultimul drum pe şeful clanului Duduienilor

Publicat: 06 aug. 2020
Înmormântare Emi Pian! Interlopii aşteptaţi să îl conducă pe ultimul drup pe şeful clanului Duduienilor
Înmormântare Emi Pian! Interlopii aşteptaţi să îl conducă pe ultimul drup pe şeful clanului Duduienilor

Înmormântarea lui Emi Pian va avea loc, conform rudelor acestuia, peste câteva zile. Şeful clanului Duduienilor va fi înmormântat după 4 zile de priveghi, susţin rudele. Conform datelor de ultimă oră, la căpătâiul interlopului s-au strâns diverşi lideri şi membri din clanurile din toată ţara.

Priveghiul lui Emi Pian s-a desfăşurat fără respectarea vreunei reguli

La priveghiul lui Emi Pian s-au strâns zeci de persoane. Spuma interlopilor din toată ţara îl deplâng pe liderul clanului Duduienilor. Totuşi, la priveghi nu s-a respectat absolut nicio măsură de distanţare fizică, număr de persoane, sau purtatul măştilor.

La priveghi au participat manelişti celebri printre care şi Florin Salam. Emi Pian va fi înmormântat peste câteva zile.

Autorităţile s-au ascuns de frica interlopilor

La priveghiul interlopului au asistat, neputincioşi şi plini de frică, Poliţiştii şi Jandarmii. Aceştia s-au temut să intervină în forţă şi au avut grijă să nu îi deranjeze pe interlopii care au îngrozit întregul Bucureşti. Imaginile surprinse de jurnaliştii din Bucureşti fac parte din istoria nescrisă ci vizibilă a luptei imaginare pe care autorităţile, sub comanda lui Marcel Vela o duc cu interlopii.

Zeci şi poate sute de oameni stau aproape lipiţi unul de altul, iar Poliţia şi Jandarmeria sunt ţinuţi la poartă. Cu toate că legea în vigoare explica în mod clar că la un astfel de eveniment nu se pot aduna mai mult de 50 de persoane, ţiganilor din clanurile din România nu le pasă.

Conform unor imagini, jandarmilor chiar li s-a închis poarta în faţă. Totuşi, aceştia au reuşit să dea câteva amenzi, dar nu foarte multe pentru a nu-i deranja prea mult pe interlopi. În momentul în care au vrut să intervină, cineva le-a închis chiar poarta în nas.

Emi Pian a murit după o altercaţie la barbut

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a murit după un conflict generat de o neînţelegere la un joc de barbut. Poliţiştii au fost sesizaţi în urmă cu două zile să intervină la un conflict în sectorul 6 al Capitalei. Conform informaţiilor, apelul a venit la ora 3.00 dimineaţa. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au identificat oamenii implicaţi în scandal şi doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, inclusiv şi Emi Pian care era rănit grav. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Traian Băsescu despre lui Emi Pian: Îşi împart tara, îşi împart oraşele, îşi împart zonele de acţiune

„Că s-or omorî între ei, s-or omorî între ei, dar fac lucruri mult mai ticăloase: își împart țara, își împart orașele, își împart zonele de acțiune… Pentru că oamenii ăștia nu sunt în câmpul muncii și trăiesc într-un lux exorbitant. Traficul de mașini continuă să-l facă, că de asta și-au lăsat o parte din bandă pe unde au fost până acum.

Traficul de carne vie merge înainte fără probleme, traficul de droguri funcționează, taxele de protecție le impun acum…

Vedeți ce au pățit chiar maneliștii, cărora le iau banii sau le dijmuiesc sumele pe care le încasează. Asta înseamnă că statul trebuie să se ranforseze foarte rapid pe zona asta.

Degeaba-mi spune domnul chestor Despescu că substituie DGIPI cu o unitate specială pe care a înființat-o acum un an și jumătate, doi ani. DGIPI era o structură care era infiltrată peste tot. După protocoale, SRI s-a retras din supravegherea grupărilor de crimă organizată”, a declarat Băsescu.

Comentarii
  • El vorbește, dupa ce a botezat copilu ala de interlop, Mondialu Bercea! Va mai amintiti, sotia lui Base a primit o salba de aur! El vorbeste de interlopi si zone? Poate il intreaba si pe fratesu! Jegosii

Adauga un comentariu