Stiri si curiozitati

Inmormantarea Bulibasei din Gilau. Ce a scris Viorica Dancila pe coroana lui Rudolf Varga

Publicat: 10 ian. 2019

Ieri a fost inmormantat Bulibasa din Gilau, care a devenit celebru dupa ce a revendicat de la Statul Roman opt kilograme de aur confiscate in timpul comunismului. Premierul Viorica Dancila a trimis o coroana si ea pentru Bulibasa din Gilau, care a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Viorica Dancila a trimis o coroana pe care a scris cu litere negre tiparite pe doua panglici albe: „Regrete profunde. Viorica Dancila – Prim Ministru“. Aceasta a fost asezata cu grija pe sicriul cu aer conditionat al lui Rudi Varga.

Bulibasa din Gilau a fost inmormantat! Dancila a trimis o coroana impunatoare

Rudolf Varga a murit pe 3 ianuarie la 77 de ani si a avut parte de o inmormantare la care au participat peste 300 de persoane, miercuri, 9 ianuarie 2019. Inmormantarea a fost oficiata de catre Andrei Andreicut, mitropolitul Clujului.

A fost jale mare in familia Bulibasei, iar fiica sa, Rozalia Varga, care este consilier de stat in problemele privind minoritatile in cadrul Guvernului, a fost profund marcata de disparitia tatalui sau. „Cu o mare durere in suflet, imposibil de exprimat in cuvinte, l-am pierdut astazi pe TATA. Tatal meu! Omul care era viata, putere, forta care ma ajuta si sustinea neincetat. A plecat nemeritat si devreme dintre noi. Un om care a stiut mereu sa ne zambeasca nu numai cu chipul, ci si cu sufletul zi de zi. Imi vor lipsi imbratisarile tale, TATA! Imi vor lipsi apelurile tale de dupa fiecare emisiune, cuvintele tale calde si intelepte. De astazi, tata ne va privi de sus, ne va veghea si sunt sigura ca ne va ghida si ajuta, asa cum a facut-o intreaga lui viata. Nu te vom uita niciodata, TATAL MEU!!”,loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit