Magazin

Inna – atitudine aroganta la gala „Zece pentru Romania”

Publicat: 16 dec. 2010
1

Cantareata Inna, pe numele ei adevarat Elena Alexandra Apostoleanu, a avut o atitudine aroganta fata de prezentatorii galei „Zece pentru Romania„, care a avut loc aseara la Ateneul Roman.

Melania Medeleanu si Mihai Tatulici
au invitat-o pe artista pe scena, pentru a-i inmana premiul „Cariera fulminanta”, insa au facut „imprundenta” de a o striga dupa numele din buletin. Vizibil iritata, dar cu zambetul pe buze, Inna a urcat pe scena si, fara alte introduceri, a spus la microfon, mai in gluma mai in serios: „Nici nu va raspund daca imi spuneti asa. Deci Inna„. Si Paula Seling si Ovi s-au numarat printre castigatorii celei de-a sasea gale Zece pentru Romania. Reprezentantii Romaniei la Eurovision 2010 au primit premiul pentru muzica.

Comentarii
  • Inna are dreptate, ea e cea care a castigat premiul nu numele din buletin. Daca ar fi sa fie chemata Madonna pe scena chemata cupe numele primit la nastere s-ar uita aproape toti unii la altii si s-ar intrebat cine e acea persoana.

  • mai ramanea sa i se ceara si buletinul de identitate… Aroganti, oficiosi si stupizi au fost exact organizatorii care au pus la cale aceasta aberatie! Asa ceva nu se face. Doar la Colhoz si la CAP cadrele de partid „chemau la ordine” agricultorii cu numele de famile: „Tovarasa Apostoleanu… sa depuneti mai multa silinta pt indeplinirea planului revolutionar” Rusine!

Adauga un comentariu