Stiri si curiozitati

Inregistrare BOMBA in cazul Caracal. Un pretins martor din Italia: Dinca are peste 10 fete omorate. Reactia avocatului Tonel Pop

Publicat: 02 oct. 2019

Un pretins martor al anturajului lui Dinca din Italia l-a sunat pe investigatorul Rok Xavi si i-a declarat ca Dinca a fost internat la psihiatrie de atatea ori de cate ar fi ucis cate o fata, pentru a avea un alibi. In replica, avocatul Tonel Pop a facut publice informatii de la dosar care contrazic aceasta ipoteza, arata Romania TV.

"Omul asta, imi asum ceea ce spun, are peste 10 fete omorate peste 10 fete omorate. Dinca de cate ori omora cate o fata, se interna in spital. Nu cum vorbesc jurnalistii aia, pentru pensie. El de cate ori s-a internat, avea victime. Sunt sigur 100%. Sunt 100% sigur de informatiile astea", a spus pretinsul martor.

Investigatorul italian Rok Xavi a detaliat la Romania TV care este legatura acestui martor cu Gheorghe Dinca. "Mi-a spus ca cineva din Caracal munceste cu el, ca il cunoaste bine pe Dinca. A spus ca Dinca din Caracal nu are prieteni deloc. A spus ca il cunoaste pe doctorul de acolo care l-a batgat la spital sa ii faca actele mereu".

Cu toate acestea, avocatul Tonel Pop a negat aceasta informatie. Potrivit informatiilor pe care le are din dosar, avocatul Familiei Luizei spune ca monstrul din Caracal a incercat sa isi faca un istoric medical pentru pensie insa nu a reusit.

"Dinca a fost internat de 8 ori sa isi faca pensie medicala si aia l-au dat afara ca nu pot sa ii fac pensia medicala. Nu au putut sa ii faca ca e prea sanatos. Asta e toata povestea. Astea sunt probele si indiciile din dosar. Sunt 8 internari si nu 10. Voia sa isi faca istoric pe iesit la pensie. Dinca e mai tare psihic ca multi dintre noi", a punctat Tonel Pop.loading...

Adauga un comentariu