Magazin

INREGISTRAREA BOMBA din dosarul de divort al Adrianei Bahmuteanu de Silviu Prigoana

Publicat: 20 sept. 2012
1

O inregistrare a scandalului din noaptea despartirii Adrianei Bahmuteanu de sotul ei zguduie lumea mondena si politica.

Materialul, difuzat la emisiunea ”Acces direct” si preluat din dosarul divortului celor doi, reda cearta din noaptea in care Adriana Bahmuteanu a decis sa-l paraseasca pe Silviu Prigoana, un schimb de replici dur, tensionat si udat cu lacrimi din partea vedetei de televiziune. Iar totul se intampla chiar sub ochii baiatrului cel mare, Maximus.

In inregistrare, Bahmu poate fi auzita plangand si intrebandu-si fiul, pe Maximus, unde l-a lovit tatal lui. De asemenea, bruneta este speriata pentru ca nu poate iesi din casa, deoarece sotul ei a pus boadyguarzii s-o inchida pe ea si pe copii in locuinta.

„Eu ce fac? Nu pot sa ies de aici? A dat ordin bodyguarzilor sa nu deschida usa”, se poate auzi la un moment dat Bahmu.

„Chestia asta o sa se termine urat, daca asta vrei”, ii mai spune ea sotului cu glasul tremurand.

„Nu ai de ce sa te muti de aici, pana nu esti divortata nu ai de ce sa pleci de aici. Chem eu politia pana la urma. Hai, vii la mare! Gata, lasa si hai sa mergem! Hai ca ne asteapta. Avem camere platite, avem tot. Echiparea si am plecat!”, striga deputatul.

„Nu mai tipa in fata copiilor”, i-a replicat Adriana.

„Daca nu vii la mare acum, plecati de aici”, i-a spus el lui Bahmu.

Neintelegerile se pare ca au pornit de la faptul ca Adriana a refuzat sa mearga la mare cu politicianul, fara mama sa. De asemenea, omul de afaceri a ridicat si problema prezentei in casa lor si a surorii vedetei.

„Eu vreau sa vina cu mine la mare mamaie. Mi-a crescut copiii. Pana acum ti-a convenit. Chem politia. Lasa-mi copilul aici. Vino la mami, aici. Nu mai tipa in fata copiilor”, continua Adriana.

Dialogul dintre cei doi soti este de-a dreptul socant, iar la un moment dat ia o turnura destul de tensionata:

”Chem politia, daca nu pleaca mamaie! Mamaie, daca nu pleci, chem politia”, spune Prigoana.

„Nu pleci, mamaie, nicaieri, esti in vizita la mine!”, a replicat Adriana.

Bruneta vorbeste la un moment dat si cu fiul ei, Maximus, pe care Prigoana l-ar fi lovit: „Unde ti-a dat tati, ia spune!”, il intreaba ea pe baietelul cel mare al cuplului. Acesta ii raspunde speriat ca parintele l-a lovit de mai multe ori.  ”Chiar m-a durut. Mi-a dat de mai multe ori”.

”Ti-a dat cu palma peste fata?, aduaga mama micutului.

Vino la mami, nu te duce la tac-tu ca iar te bate”, ii mai spune Adriana, intr-o alta inregistrare lui Maximus, care este rugat de tatal sau sa-l insoteasca la mare.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu