Actualitate

Inscrieri la Universitatea „Apollonia” din Iasi, FACULTATEA DE STIINTE ALE COMUNICARII ADMITERE 2012-2013

Publicat: 04 iul. 2012
1

Facultatea de Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi organizeaza, in perioada 04-26 iulie 2012, inscrieri pentru admiterea pentru anul universitar 2012-2013. Candidatii pot sa isi exprime optiunea, alegand unul dintre cele doua programe de studii de licenţă, de trei ani, ce formeaza specialisti in domeniul comunicarii, relatiilor publice si jurnalismului, care sa corespunda cerintelor pietei muncii din Romania sau Uniunea Europeana.

            Oferta academica a facultatii este urmatoarea:

a. Comunicare si relatii publice, durata studiilor – 3 ani (180 credite ECTS) – 60 locuri;

b. Jurnalism, durata studiilor – 3 ani (180 credite ECTS) – 60 locuri.

                Facultatea de Stiinte ale Comunicarii este o institutie organizata dupa principii moderne si performante care formeza specialisti polivalenti, capabili de a raspunde exigentelor actuale si de a-si gasi cu usurinta un loc de munca specific specializarii urmate sau in domenii adiacente.

                In cadrul Facultatii de Stiinte ale Comunicarii, procesul de predare-invatare este astfel conceput incat sa insemne mai mult decat simplul transfer de cunoastere de la profesor la student si sa implice activ studentul, sa identifice si sa dezvolte personificat nevoile acestuia.

                Corpul profesoral al Facultatii de Stiinte ale Comunicarii cuprinde personalitati de anvergura nationala si internationala, personalitati publice cunoscute care, pe langa experienta didactica, poseda si o vasta experienta practica, avand astfel posibilitatea de a asigura o predare care se axeaza pe dezvoltatea competentelor aplicate ale studentului.

            Curricula academica este flexibila, materiile optionale permitand fiecărui student sa isi aleaga un traseu propriu de invatare, potrivit cu aptitudinile şi interesele sale. Aplicarea sistemului ECTS, al creditelor europene de studii transferabile, permite mobilitatea studentilor la universitati din tara si strainatate.

                O atentie deosebita o acordam modului de implementare practica imediat si pe termen îndelungat a notiunilor teoretice prin instruirea studentilor in Platforma de insertie practica, o structura proprie, hiper-specializata, creata pentru a veni in ajutorul formarii competentelor profesionale a studentilor nostri. Cuprizand o Agentie de Presa ce include un post de televiziune, un post radio si un ziar studentesc, o Editura, un Laborator Multimedia si de Informatizare, un Birou de Analiza si Diagnoza Organizationala si un Birou de Promovare si PublicitatePlatforma de insertie practica vine in intampinarea nevoilor studentilor si cerintelor angajatorilor de a oferi o educatie relevanta si utila, in concordanta cu viitorul profesional anticipat in momentul inscrierii la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii.

                Cunostintele, competentele si abilitatile dobandite in cadrul studiilor la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii sunt suficiente pentru a permite absolventilor nostri sa se angajeze pe piata muncii, sa dezvolte o afacere proprie sau sa continue studiile universitare in ciclul urmator.

                In concordanta cu cererea de pe piata interna si europeneana a muncii, absolventii specializarii Comunicare si relatii publice pot accede la profesii precum: consultant pe probleme de comunicare, purtator de cuvant, agent pentru relatii cu presa, PR officer, consilier de imagine, analist media, consilier de afaceri publice, copywriter, fund-raiser, brand manager, orator, negociator, lobby -ist, mediator social, analist politic, analist la agentii de monitorizare a presei etc. Competentele obţinute in cadrul programului de studii Jurnalism servesc la exercitarea unor profesii precum reporter, redactor, editor, corector, fotoreporter, cameraman, purtator de cuvant etc.

                Facultatea de Stiinte ale Comunicarii din cadrul din cadrul Universitatii „Apollonia” din Iasi este locul de plecare pentru a putea accede la profesii incitante si bine platite!

                Inscrierile se fac in perioada 04-26 iulie 2012, la oricare dintre sediile universitatii din Str. Pacurari nr. 11 sau Str. Muzicii nr. 2, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:00. Pentru locurile ramase neocupate se va organiza o a doua sesiune in perioada 01-27 sepetembrie 2012. Detalii suplimentare se pot obtine pe site-ul: www.univapollonia.ro sau la Tel/Fax: 0232/210.310.

Comentarii
  • Zurlui stie ca nu are acreditare? sau obliga pseudoprofesorii sa aduca studenti de/acasa, studenti platiti din salariul de profesor (daca zurlui il mai da)
    rahat de universitate, un rahat de presedinte Zurlui senil
    ATENTIE Absolventi, Apollonia nu are acreditare, yurlui va ia banii

Adauga un comentariu