Secretele istoriei

Inspaimantatoarele profetii ale lui Edgar Cayce

Publicat: 16 ian. 2015
3

Numeroase dintre predictiile sale s-au indeplinit intocmai, fapt pentru care a ajuns si a ramas in centrul atentiei publice chiar si in ziua de astazi. Cayce a devenit cunoscut in ultima perioada a vietii sale datorita profetiilor sale cu toate ca faptului ca acesta scria materiale despre teologie sau medicina. Scepticii sustin ca abilitatile de medium ale lui Cayce pun sub semnul intrebarii raspunsurile sale cu tema religioasa.

Vezi si Cum s-a autovindecat Edgar Cayce

De-a lungul timpului Cayce a facut mai multe previziuni despre viitorul apropiat sau indepartat al lumii. Undele dintre aceste previziuni sunt de-a dreptul socante, altele mai putin. Pentru ca profetiile sale sunt de-a dreptul fascinante, am alcatuit o lista cu cele mai importante evenimente pe care le-a prezis Cayce pentru lumea intreaga:

Vezi si Baba Vanga a profetit Noua Ordine Mondiala: Tara care va SALVA LUMEA

Temperaturile vor creste constant in Antarctica si Arctica, cauza pentru care se vor trezi numerosi vulcani de pe glob. Vor urma eruptii asa cum nu s-a mai vazut niciodata.

    Cea mai mare parte a Europei se va schimba intr-o singura clipa.

    Sudul Canadei nu va fi influentat de schimbarile prin care va trece Terra.

    Japonia se va scufunda, cea mai mare parte de costa din SUA se va regasi pe fundul oceanului. Lumea intreaga va avea de suferit.
    Portiunea superioara a Europei se va rupe de restul continentului si va migra spre SUA.

    Se vor naste multi profeti falsi care vor provoca panica in lume cu profetiile lor eronate. Acestia se afla in slujba intunericului si prin faptele lor nu fac altceva decat sa pregateasca lupta finala, adica Armaghedonul.

    Soarele isi va pierde din stralucire si atunci oamenii isi vor pierde drumul spiritualitatii. O singura stea de pe cer va indica drumul spre lumina.
   
Cele mai multe dintre modificarile de pe Terra vor fi influentate de ciclurile prin care va trece Soarele.
  
Un cutremur masiv la lovi California si abia apoi fiul tanarului rege va domni.
   
Mesagerul din ceruri va aparea si atunci oamenii trebuie sa decida pe ce drum vor apuca.
  
 Drumul catre Atlantida incepe din Binimi. Atunci cand va fi descoperit se vor afla numeroase dintre secretele atlantilor.
   
Egiptul este centrul spiritual al lumii. In jurul acestei forte s-a cladit intreaga civilizatie umana.
   
Un preot din Arabia sau Tibet va veni pentru a-i invata pe oameni misterul stelelor si va insamanta o noua viziune asupra spiritualitatii.
   
Schimbarea polilor va influenta decisiv viata pe Terra. Cele mai multe dintre animale o sa dispara, iar viata omului se va schimba dramatic.
  
 Doar celor initiati li se vor deschide portile orasului misterios, care va aparea de nicaieri. Ceilalti nici nu il vor putea vedea macar.
   
Daca omenirea vrea sa evite distrugerea, trebuie sa se intoarca la modul natural de viata. Aceasta este singura optiune pentru evitarea dezastrului total.
   
Atunci cand va incepe era celui de-al cincilea Soare (dupa ziua de 12 decembrie 2012) va incepe o noua era marcata de cele mai multe schimbari. Doar cei care vor tine pasul si vor intelege ca schimbarea face parte din viata, vor ajunge sa experimenteze cele mai deosebite sentimente si trairi, adica viata in esenta sa.
   
Oamenii vor putea sa traiasca mai mult decat in prezent. Aceasta descoperire va arunca omenirea intr-un alt proces al evolutiei.

Adauga un comentariu